Kitaba bağlı kalınması konusunda ısrarcı olan biriymiş. Ayni hassasiyeti kutsalımız için de gösterecektir.Şimdi baktım, adama en sağlam bölümleri vermemişler. Şu tansiyonun iyice arttığı 9 ve 10. bölümleri kastediyorum.
Kitaba bağlı kalınması konusunda ısrarcı olan biriymiş. Ayni hassasiyeti kutsalımız için de gösterecektir.Şimdi baktım, adama en sağlam bölümleri vermemişler. Şu tansiyonun iyice arttığı 9 ve 10. bölümleri kastediyorum.
Hangi uyarlama olursa olsun, uyarlandığı kitaba, çizgi romana vb sadık kalındığı derecede güzeldir, bence.Kitaba bağlı kalınması konusunda ısrarcı olan biriymiş. Ayni hassasiyeti kutsalımız için de gösterecektir.
Yaradanın unuttuğu ülke bir film serisi ile en popüler ülkelerden birisi oldu.Üzerine bir de bu.Acayip reklam yaptılar tolkien'in ekmeğini yediler valla.Keşkem bizimkiler gelin 1 2 bölüm biz de çekin dese.Dizinin çekimleri Yeni Zelanda'da yapılacakmış.
Adamlar Yüzüklerin Efendisi Bakanlığı kurmuşlar zamanında filmler çekilirken.Yaradanın unuttuğu ülke bir film serisi ile en popüler ülkelerden birisi oldu.Üzerine bir de bu.Acayip reklam yaptılar tolkien'in ekmeğini yediler valla.Keşkem bizimkiler gelin 1 2 bölüm biz de çekin dese.
Çok dağlık Karadeniz bölgesi, orada olmaz.Bizim karadenizdeki tema da gayet uygun aslında.
Siyahi Aragorn görmeyelim de. Nerede olduğu önemli değil. Yıl olmuş 2019 hala burada takılı kalmışlar.Dizinin çekimleri Yeni Zelanda'da yapılacakmış.