Okuyup, öğren o zaman.Kızma ben tam bilmiyorum seriyi , orta dünyayı sevdiğim için ,sitelerde sıralama gördüm ondan merak edip sordum.
Okuyup, öğren o zaman.Kızma ben tam bilmiyorum seriyi , orta dünyayı sevdiğim için ,sitelerde sıralama gördüm ondan merak edip sordum.
Mudahalelerinden birini Gandalf'i tekrar hayata döndürmesi diye biliyordum. Gollum olayini ilk defa duyuyorum. Şaşırdım.Dikkatsizce son bir adım atıyor ve aşağı düşüyor.
Gandalf olayında bir kesinlik yok. Mandos'un kararı da olabilir bu.Mudahalelerinden birini Gandalf'i tekrar hayata döndürmesi diye biliyordum. Gollum olayini ilk defa duyuyorum. Şaşırdım.
Vay be şok edici bir bilgi oldu benim için.Dikkatsizce son bir adım atıyor ve aşağı düşüyor.
Tolkien yazdığı bir mektupta bahsediyor.@Smoker 3. maddeyi ilk kez duydum bende. Eru'nun olaya müdahale ettigini tam olarak nasıl çıkarıyoruz ?
Bu nasıl orta dünya bilgi birikimidir helal olsun.Anlaşıldı bu konu forumun en sağlam konularından birisi olacak yıllarca 18. sayfadayız ama 1000 lere kadar yolu var gibi.Tolkien yazdığı bir mektupta bahsediyor.
Bini de geçer.Bu nasıl orta dünya bilgi birikimidir helal olsun.Anlaşıldı bu konu forumun en sağlam konularından birisi olacak yıllarca 18. sayfadayız ama 1000 lere kadar yolu var gibi.
Kitapları okusan?En keyif aldığım başlık. Kitapları okuyanlar yazsa da okusam.