Game of Thrones'a, yanlış hatırlamıyorsam 2. sezon devam ederken başladım ve kitap hakkında hiçbir şey bilmediğim için de neredeyse hemen her bölüm hiç beklemediğim olaylar, belli bir mantık çerçevesi içinde gerçekleşiyordu ve sadece senaryosu değil, kurgusundan görüntü yönetmenliğine çok kaliteli bir dizi izlenimi veriyordu ama sonra, kimilerine göre 4, kimilerine göre ise 6. sezondan sonra dizinin kalitesi dibe çakılmaya başladı. Dizi bittiğinde elimizde devasa bir saçmalık kalmıştı.
Sektöre yüksek kaliteden giriş yapıp diplerde bittiği için de hiç mi hiç sevmediğim bir dizi Game of Thrones çünkü beklentilerim vardı, iyi bir iş olacağına inanıyordum ve üzerine konuşup tartışıyordum. Bu yüzden sevmem GoT'u. Devasa bir hayal kırıklığı, One Piece gibi.
AMA
Lotr'un dizisini izleyeceğim ve muhtemelen çok beğeneceğim çünkü kitabını okumadım ve kitaptaki karakterler kimdir, nerede nasıl davranır bilmem. Ayrıca, ilk görseller düştüğünden beri de Amazon'un fonladığı tayfa hariç de herkes diziyi gömdüğünden diziden hiçbir beklentim yok.
Yani, en başından itibaren, bir ton saçmalık izleyeceğimi biliyorum ve çok rahatım. Fantastik yaratıkların aptal aptal takılmasını izleyeceğim ve güleceğim. Bundan daha ötesi var mı? Geçen sene, King Kong vs Godzilla'yı izlemiş ve bayılmıştım. En azından o seviyede bir iş bekliyorum.