Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Milyar dolar harcamayı göze almışsın ama elinde adam akıllı telif hakkı yok. Sıçacakları buradan belliydi zaten oyuncu tercihleri ve kurgu tuzu biberi oldu.
 
- harry potter filmleri gibiymiş ama açıkçası harry potter bundan daha iyi demiş kadın.

robert aramayo'nun canlandırdığı elrond naif ve feminen bir şekilde resmedilmiş. galadriel'in gay best friend forever'ı gibiymiş. galadriel'in cazgırlığını naifliğiyle dengeliyormuş. Oldu olacak şişman cüce de yanlarında gezsin okulun popüler güzel sarışın kızın yanında anne modeli üstlenen şişman çirkini oynasın :D Siciay a bu kadar para harcamak... Zırhlarda patlıyordu belli yerlerde. 8 liralık dizi için umarım iyi olur 🤗
 
Evet yarin gece izleyip bende yorumumu yazicam millet yerden yere vurmuş, benim hala umudum var yarin gece 4 te yayinda, öven olduğu kadar sövende var, ben çöp filmleri daha bi keyifle izliyorum inş çöp çıkar gülmek eğlenmek gerek umudum bu yönde ha güzel çıkarsada izlerim ama ilk üçlemeye yakin bir şey dahi beklemek ahmaklik olur. Şöyle ki dizi verdiğim 8 tlnin geri dönüşünü bana yapmali, şaka şaka red bull 50 tl izleyiverin bi zahmet :at:
 
Koca elrond’u ne hale getirmisler diyecem diger butun karakterleri de belli ki bicmisler. Su kadar para kazanip adamlarin yazdigi senaryoya bak, Tolkien buyuk yazarsin gercekten.
 
Normalde kenarda tutup sezon bitince, hatta belki de sonraki sezon başlangıcında başlardım diziye. Çok bir beklentim yoktu, ama buradaki yorumlar beni epey bir hype'ladı. Dört gözle bekliyorum yeni bölümleri :gamyon:
 
Game of Thrones'a, yanlış hatırlamıyorsam 2. sezon devam ederken başladım ve kitap hakkında hiçbir şey bilmediğim için de neredeyse hemen her bölüm hiç beklemediğim olaylar, belli bir mantık çerçevesi içinde gerçekleşiyordu ve sadece senaryosu değil, kurgusundan görüntü yönetmenliğine çok kaliteli bir dizi izlenimi veriyordu ama sonra, kimilerine göre 4, kimilerine göre ise 6. sezondan sonra dizinin kalitesi dibe çakılmaya başladı. Dizi bittiğinde elimizde devasa bir saçmalık kalmıştı.

Sektöre yüksek kaliteden giriş yapıp diplerde bittiği için de hiç mi hiç sevmediğim bir dizi Game of Thrones çünkü beklentilerim vardı, iyi bir iş olacağına inanıyordum ve üzerine konuşup tartışıyordum. Bu yüzden sevmem GoT'u. Devasa bir hayal kırıklığı, One Piece gibi.

AMA

Lotr'un dizisini izleyeceğim ve muhtemelen çok beğeneceğim çünkü kitabını okumadım ve kitaptaki karakterler kimdir, nerede nasıl davranır bilmem. Ayrıca, ilk görseller düştüğünden beri de Amazon'un fonladığı tayfa hariç de herkes diziyi gömdüğünden diziden hiçbir beklentim yok.

Yani, en başından itibaren, bir ton saçmalık izleyeceğimi biliyorum ve çok rahatım. Fantastik yaratıkların aptal aptal takılmasını izleyeceğim ve güleceğim. Bundan daha ötesi var mı? Geçen sene, King Kong vs Godzilla'yı izlemiş ve bayılmıştım. En azından o seviyede bir iş bekliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık