Daily mail yerden yere vurmuş diyorlar. çok okunan gaste yazarlar da 2ye bölündü.
Nur topu gibi gündüz kuşağı teen wol pardon Lotr'umuz hayırlı olsunŞu yorumlar nedense Zaman Çarkını anımsattı bana.yüzüklerin efendisi (dizi)
ilk iki bölümü cuma gecesi yayınlanacak olan dizi. ön gösterimlerden sonra dizi hakkında ilk yorumlar da gelmeye başladı. youtube'daki en meşhur sinema/tv kanallarından olan grace randolph'un yönetti…eksisozluk.com
Kör oldum okurken. Ben bu diziyi hiçbir şekilde ana seriye referans vermem, ne mekanlarını ne de karakterlerini. Fan yapımı kategorisine koyuyorum.Şu yorumlar nedense Zaman Çarkını anımsattı bana.yüzüklerin efendisi (dizi)
ilk iki bölümü cuma gecesi yayınlanacak olan dizi. ön gösterimlerden sonra dizi hakkında ilk yorumlar da gelmeye başladı. youtube'daki en meşhur sinema/tv kanallarından olan grace randolph'un yönetti…eksisozluk.com
@kekomancerŞu yorumlar nedense Zaman Çarkını anımsattı bana.yüzüklerin efendisi (dizi)
Güzel hanımmış.Diziye sövüyoruz ama gene de sen bilirsin.
İki üç madde sonra okumayı bıraktım yüreğim dayanmadıŞu yorumlar nedense Zaman Çarkını anımsattı bana.yüzüklerin efendisi (dizi)
Amazon gerçekten çok beceriksiz dizi yapmada.1 milyar doları gidip tecrübesiz ve gerizekalı insanların eline verip saçma sapan dizi çıkartıyorlar.Şu işi Peter Jackson ve iyi bir yapımcıya verip esere sadık olsalardı beğenilirdi dizi muhtemelen.Şimdi tarihin en büyük fiyaskolarından biri olacak.Şu yorumlar nedense Zaman Çarkını anımsattı bana.yüzüklerin efendisi (dizi)