Bedava stat kasar onunla da skillerini güçlendirir.Şu anda bulundukları yerde sağlam savaşlar dönecek partiden dolayıda güçlü olan cadı ve druidin katlettiği her elli level üstü adam için bizim eleman iki level alır gibi . Fast level up bizi bekliyor yani
Stattan ziyade skilleri kassa daha iyi olur mesela sürekli golem summonlasada levelleri über artsa , int vb basması pointleri sadece damage skillerini güçlendiriyor gibi .Bedava stat kasar onunla da skillerini güçlendirir.
Burada çok şey öğrenecek bence. Şeytan çağırma gibi birkaç teknik geliştirebilir.Şu anda bulundukları yerde sağlam savaşlar dönecek partiden dolayıda güçlü olan cadı ve druidin katlettiği her elli level üstü adam için bizim eleman iki level alır gibi . Fast level up bizi bekliyor yani
Aynen bir önceki golem savaşında golem çağırma büyüsü bulmuştu ama bu defa pasif bir skill yada uniqe tarzı bi item bulursa (yüzük - staff - kolye ) çok daha sağlam olur diye düşünüyorum .Burada çok şey öğrenecek bence. Şeytan çağırma gibi birkaç teknik geliştirebilir.
Aynen item iyi olur. İtem düşme ihtimali yüksek, burada düşman çok sanırım.Aynen bir önceki golem savaşında golem çağırma büyüsü bulmuştu ama bu defa pasif bir skill yada uniqe tarzı bi item bulursa (yüzük - staff - kolye ) çok daha sağlam olur diye düşünüyorum .
Burası kızın saklandığı yerdi heralde tam olarak hatırlamıyorum yanlışsam editle düzeltirim , kızı almak isteyen herkes saldıracak buraya golem savaşındada gördük ki yenilenin tüm itemleri gidiyor . Çöplerden bir şey düşmez ama bir iki tane 70 üstü adam alsalar burda kim bilir ne itemler düşerAynen item iyi olur. İtem düşme ihtimali yüksek, burada düşman çok sanırım.
Hocası büyük bir bariyer yapmak için buraya gelmiş, kızın burada olduğu geçti mi? Hatırlayamadım. Cadının aldıklarından da item düşebilir değil mi?Burası kızın saklandığı yerdi heralde tam olarak hatırlamıyorum yanlışsam editle düzeltirim , kızı almak isteyen herkes saldıracak buraya golem savaşındada gördük ki yenilenin tüm itemleri gidiyor . Çöplerden bir şey düşmez ama bir iki tane 70 üstü adam alsalar burda kim bilir ne itemler düşer
Büyük ihtimal evet. Daha önce parti yaptığında partideki kızın levelinin atlamasını sağlamıştı. Parti kurunca oyuncu yeteneğini partidekilerle paylaşıyormuş gibi oluyor.Hocası büyük bir bariyer yapmak için buraya gelmiş, kızın burada olduğu geçti mi? Hatırlayamadım. Cadının aldıklarından da item düşebilir değil mi?