Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Gamer (2013-2024)

• Konbuyu başlatan AndHony
  • Başlangıç tarihi
ilk sayılarda oluşturdugu bölgelerden elde ettiği para ve itemlar bayağı dikkat çekici idi son sayılarda sadece stat artırma yönünde ilerletiyor konuları keşke bu item işine falan geri dönsede ne bileyim uniq itemlar falan gibi konularıda işlese. D2 de ki gibi özel setler falan :) lanetli itemlar falan konuyu daha ilgi çekici yapabilir sanki.

Çoğu oyunda statlardan çok gelen bufflar önemlidir. Bizim oğlanın nefes tekniği,ki,dev gücü gibi şeyler öğrenmesi bunun belirtisi sadece statlar ile dövüşüyor olsaydı böyle tek atamazdı hepsine. Kaldı ki her skill'nin levelını hayvani derecede yükseltiyor bizimki. İtem olayına girecektir illaki,daha bizimki abyss'e tam olarak girmedi. Şu bölümle artık adımını atmış oldu. Muhtemelen o hasta kızı kaçıracaklar diye tahmin ediyorum ve bizimki de kızın babası,adamlarıyla abyss'i basmaya gidecek. Hani arkadaşının kaç yıllık abyss'in içinde olması, en elit clandan olması ve eğitimlerine rağmen 1-2 ay gibi bir süre içinde bizimki yakaladı ve bunları manga serilerinin bir nevi power up malzemesi olan ''ölümüne'' bir dövüşe girmeden yaptı. Bizim çocuğun kafa yapısı teke tek dövüşe değil olası bir ''savaş'' durumuna hazırlık,tedbir alma modunda. Risk uzmanı gibi herşeyde en kötü ihtimali hesaplıyor ve ona göre skillerini geliştiriyor. Duygusal triplere girmedi,giremedi daha doğrusu çevresi şimdilik bir zarar görmedi ama bu bölümde görüyoruz ki çevresindekilerin zarar görme ihtimalini bile görse tozutmaya hazır bir duygusallığa da sahip. İnşallah şu beklentilerimze ihanet etmez :)

Ben bıraktım. Artık sarmıyor. Fikir on numara beş yıldız ama hikaye beş para etmez. Range hero sevmem olacaksa darius gibi baba hero olacak :D Biraz da artık anlat anlat adamın içi sıkıldı yauv. Yok oyun mageler söyle yok oyunda sunlar söyle. Kaç bölüm oldu adam hala girişi geçemedi.

Hikaye beni de sarmıyor ama sırf adamın iyice OP olmasını bekliyorum.Sonra insanların vericeği tepkileri görmek falan eğlenceli olucak :D (One Punch Man gibi).Ayrıca böyle bir evrenle ilerde hikaye çok daha ilginç bir hal alabilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık