Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] The Breaker

Webtoon formatında çıkan yeni sezonu haricinde 50 kere baştan sona okuyup bitirdiğim çok sevdiğim bir seriydi. Yıllardır da bekliyordum ama hala daha açıp bakmadım yeni sezona. İstek yok
Halen okunur güzel ama o siyah - beyaz tarzı bir başka oluyodu renkli olunca gitmiş o alıcılıgı

İşler kızışmaya başladı hadi bakalım manga baya iyiye gidiyor. :good:https://manga4life.com/read-online/The-Breaker-3-Eternal-Force-chapter-91.html
Ryu hocanin ölmesi kötü oldu :/ serideki en saygı duyduğum karakterterdi.Belki şu sonsuz ki ile iyileştirebilir diye düşünmüştum ama siwonun sevdiği adamlar birer birer oluyor. Jini nin büyük babası, sunwo klanındakk hoca en sonda bu

Siwonun Canavar modu açtı.Duşmanları düşünsün artık.Neler gorucegiz bakalım.

Dusmanlarda çok acımasız.Lee shieon adamın yasini tutuyor kafasına vurup öldürmeye çalisti.Diger adamda baya çetin ceviz ne yapacaklar bakalım

Şu manga webtoon çizim stiline geçtiğinden beri hiç okuyasim gelmiyor.
Koreliler manga stilinden buna geçtiler japonlara benzemek istemediler bence.

Ryu hocanin ölmesi kötü oldu :/ serideki en saygı duyduğum karakterterdi.Belki şu sonsuz ki ile iyileştirebilir diye düşünmüştum ama siwonun sevdiği adamlar birer birer oluyor. Jini nin büyük babası, sunwo klanındakk hoca en sonda bu

Siwonun Canavar modu açtı.Duşmanları düşünsün artık.Neler gorucegiz bakalım.

Dusmanlarda çok acımasız.Lee shieon adamın yasini tutuyor kafasına vurup öldürmeye çalisti.Diger adamda baya çetin ceviz ne yapacaklar bakalım
Neyse en sonunda dövüşmeye başladıya buda yeter, hocasınında fedakarlığı boşa gitmesin. :tmm:

Yeni seriyi okumak istiyorum ama eski seriyi unuttum. Eski seriyi özet geçen bir video veya metin bilen var mı acaba? İngilizce veya Türkçe

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık