Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] The Breaker

Kurşun yarasını Bile iyileştirme gücü elde etti siwon nerelere gidecek bakalım seri..

Lady sosul siwona ben senin için kara orman savunmasına katıldım gibi yaptı haklida ozamanlar gomonryong un yanındaydı siwon.Ama şimdi neden düşman olduğunu bilmesi lazımdı diyecek acep haberimi yok lady sosul un , Jinie nin babasını gomonryong un öldürdüğünü..

Hapishaneden sonra seri farklı bir boyuta geçti gözümde. Ustasına denk bir klan çıktı piyasaya birden. Muhmetelen bunların soyundan gelen biri Siwon.
Bakalım gerçekten de istediği gibi her türden 'ki' dolaştıracak bir teknik çıkartıp ustasına karşı gelebilecek mi?

Siwon bergkamp'a döndü iyice ikidir sosul'u göğüsünde yumuşatıp yere indiriyor top misali.

Haje yine kendi kendine triplere girip ortalığı karıştıracak. Goomoonryong ne buldu da bu asalakta iki üç hareket gösterdi anlamadım.

Haje yine kendi kendine triplere girip ortalığı karıştıracak. Goomoonryong ne buldu da bu asalakta iki üç hareket gösterdi anlamadım.
Gomonryong un 2. öğrencisi oldu gibi simdi, gomonryong ve son bölümdeki kel adamın da hocası aynı .

Sanki kötü öğrenci ve iyi öğrenci nasıl olur onumu anlatmaya çalışıyor bir yandan çaktırmadan..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık