@kekomancer'nun hakkını yemişim, Cartman seni yazmalıydım orayaAdamlar tavla oynuyor yav , kekomancer'e kurban olsunlar, biz kfde satranç turnuvası yapıyoruz, tavla değil.
Son düzenleme:
@kekomancer'nun hakkını yemişim, Cartman seni yazmalıydım orayaAdamlar tavla oynuyor yav , kekomancer'e kurban olsunlar, biz kfde satranç turnuvası yapıyoruz, tavla değil.
Senin listende yer almak büyük sevinç. Sence olumsuz bir listeyse büyük gurur. Xd@kekomancer'nun hakkını yemişim, Cartman seni yazmalıydım oraya
Kelebek görse ömrü uzar…
Adam 50 sene haliste yatti, belki de bilinci de 40 senedor kapaliydi... Bir zahmet olsun oyle. Ona ragmen ezilmedi diye dusun onu.Homelander ile eşit güçte olur diye bekliyordum.
2 dakka falan dövüştüler sonra Homelander gırtlakladı orada yenecekti. Hatta korkutmuştun falan dedi. Kendi bile Asker Çocuğun gücünü daha fazla beklemiş.Adam 50 sene haliste yatti, belki de bilinci de 40 senedor kapaliydi... Bir zahmet olsun oyle. Ona ragmen ezilmedi diye dusun onu.
Butcer Homlander'ın V almamışı, aynası dedik. V bile aynı güçleri veriyor. Şaşırtmadı bu durum beni.Rakiplerinin güçlerine benzer güçleri kazanmaları da eğreti aslında. İroni gibi geliyor ilk başta da her kahramandan nefret eden ona benzer güç kazanacaksa işimiz var. Serum zihin mi okuyor abime ne lazım diyerek güç versin...