Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 133 93.0%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 10 7.0%

  • Kullanılan toplam oy
    143
SB'nin ultisi olmasa o grup Homelander için tehdit oluşturamaz. Az biraz dövmekten öteye gidemezler. Bütün olay o ultiyi denk getirecek fırsatı yakalayabilmek zaten.

Queen Maeve zaten 2-3 saniye tutarsam yeterli diyordu. Geçenlerde burada birisi Edgar tarafından bilginin Butcher'a verilmesi için, Maeve'e iletildiğini söylemişti. Senin bu söylediğinle daha tutarlı geldi bu teori.
 
Stan Edgar zaten Vought'ı övüyordu Homelander'ı küçümsüyordu sen sorunlu ürünsün diyordu. Yeni yapılmış daha iyi bir ilacı alan(her ne kadar şuan deneme de olsa) Butcher'ın ondan da güçlü gelmesi beni şaşırtmazdı açıkçası. Bana pek fiyakası çizilmiş gibi gelmedi, o kadar da olsun artık dedim. Zaten dövüştüklerinden birisi Soldier boy ondan önceki en güçlü süperkahramanmış. Diğer 2si de dediğim nedenden dolayı. Buna rağmen adam kaçıp gitti ellerinden. Soldier Boy'un o karnından çıkarttığı saldırıyı yemediği sürece bu adama hala bir şey olmayacak.
 
Uçamamak çok büyük eksi lan. Homelander hepsini uçurup uçurup tenhada ayıklasa hiçbiri bir şey yapamaz. Hughie de taş çatlasın iki kere ışınlanır üçüncüde tek yer geberir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık