Püüü ciddi mi. Amerikan lisesi gibi ortamı olmayan hiçbir yapım mı kalmayacak elimizdeDediğin gibiymiş; V partikülleri olayını Twitter'da görmüştüm, uydurmaymış.
Sen bunu yazana kadar, diziye dair umutlarım vardı.
Püüü ciddi mi. Amerikan lisesi gibi ortamı olmayan hiçbir yapım mı kalmayacak elimizdeDediğin gibiymiş; V partikülleri olayını Twitter'da görmüştüm, uydurmaymış.
Sen bunu yazana kadar, diziye dair umutlarım vardı.
Bunlar yüzünden eki dizileri hatim ediyorum.Püüü ciddi mi. Amerikan lisesi gibi ortamı olmayan hiçbir yapım mı kalmayacak elimizde
Cidden. Ne zaman yeni bi dizi görsem ve başlasam, üçüncü bölümde salıp eski bizi dizi buluyorum izleyecek jskfkkdmfmBunlar yüzünden eki dizileri hatim ediyorum.
Jensen Ackles için tekrardan Supernatural'a başlarım artık.
Hiç oturmamış tipine.Polat Alemdar seslendirmiş Homelander'ı. Yeni sezona kadar aklımdan çıkar umarım.
Bu dizinin, dublajlı sahnelerine bakmamak lazım.Polat Alemdar seslendirmiş Homelander'ı. Yeni sezona kadar aklımdan çıkar umarım.
Animasyonları genelde dublajlı izliyorum.Dublaj'ın tutma olasılığı binde bir orijinal dil kadar hatta ondan daha iyi olma olasılığı da yüz binde birdir belki de. Lotr inanılmaz bir işti bu konuda mesela. HP dublajı da çok iyidir. ATLA'nın ve bir çok animasyonun da dublajı iyiydi ama genel olarak seyir zevkinin ırzına geçen izlenilen şeyin ederini ölümüne düşüren bir olay dublaj. Sağlık sıkıntısı olmadığı halde dublajlı izleyen insan pilava ketçap sıkan insandan beter bir durumdadır benim gözümde