Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 135 92.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 11 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    146
O şirket daha D-Day ortada yokken Amerika'ya geçmiş zaten. Soldier Boy Normandi'ya çıkarmasına 2 hafta sonra gitmiş. Hatta Dünya Savaşından önce bile gitmiş olabilirler Amerika'ya.
Fark etmez sonra da çökebilirdi. Şimdi hukuk var ama falan deme. Bu işleri hukuk dahilinde halletmenin yolları da var. Paraysa para makam mevkiyse makam mevki. Onu da geçtim, Amerikan yasalarını tam bilmiyorum ama güvenlik meselesi sıkıntılı bir konudur. Teorik olarak konuşursak paralı asker şirketlerinin ve silah şirketlerinin çeşitli kısıtlamalara tabiydi sanırsam. Mesela biz de öyle(sadat yasa dışı oluşum aslında). Bu da bir paralı asker veya silah şirketi sayılıp ona göre işlem görebilirdi.

Dediğimi daha iyi anlamak için şu konu üzerinden düşün. Örneğin Amerika'da bir paralı askerlik şirketi ortaya çıktı. Bu şirket öyle büyüyüp güçlendi ki bizzat orduyu kendi başına zorlayabilecek güce geldi. Sence bırak Amerika'yı hiçbir ülke böyle bir şeye izin verir mi? Bu şirket ise orduda bulunmayan bir silaha sahip olursa onu da mutlaka satın alır eğer tehlikesi yüksekse de tekeline alır. Sen hiç özel şirket tarafından nükleer bomba yapıldığını ve ABD'nin öylece izleyeceğini düşünüyor musun?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık