değişmez sen bana inan tortuga da çr si paylaşılıyor yavaş yavaş%90 değişir
değişmez sen bana inan tortuga da çr si paylaşılıyor yavaş yavaş%90 değişir
Fark etmez sonra da çökebilirdi. Şimdi hukuk var ama falan deme. Bu işleri hukuk dahilinde halletmenin yolları da var. Paraysa para makam mevkiyse makam mevki. Onu da geçtim, Amerikan yasalarını tam bilmiyorum ama güvenlik meselesi sıkıntılı bir konudur. Teorik olarak konuşursak paralı asker şirketlerinin ve silah şirketlerinin çeşitli kısıtlamalara tabiydi sanırsam. Mesela biz de öyle(sadat yasa dışı oluşum aslında). Bu da bir paralı asker veya silah şirketi sayılıp ona göre işlem görebilirdi.O şirket daha D-Day ortada yokken Amerika'ya geçmiş zaten. Soldier Boy Normandi'ya çıkarmasına 2 hafta sonra gitmiş. Hatta Dünya Savaşından önce bile gitmiş olabilirler Amerika'ya.
ben tamamı olmasa da baya bi okudum ve han önemli denecek karakterler ve hikayeleri genelde değiştirilmiş o kısımlara gelirse fark edersin sen dedeğişmez sen bana inan tortuga da çr si paylaşılıyor yavaş yavaş
Güzel haber. Reisin sahnelere bakar geçeriz.
İzlensin diye eklemişlerdir
V partikülleri anlatılacakmış; konu doğrudan onunla alakalı.İzlensin diye eklemişlerdir
Sjw veledleri anlatmayacak mıydı o seri ?V partikülleri anlatılacakmış; konu doğrudan onunla alakalı.
Dediğin gibiymiş; V partikülleri olayını Twitter'da görmüştüm, uydurmaymış.Sjw veledleri anlatmayacak mıydı o seri ?
Reis seviliyor hemen eklemişlerdir.Dediğin gibiymiş; V partikülleri olayını Twitter'da görmüştüm, uydurmaymış.
Sen bunu yazana kadar, diziye dair umutlarım vardı.