Kaslı ve transparan giyen erkekleri seviyorsun herhalde?Sun Ken Rock
City Of Darkness
City of Darkness için bu şekilde bir tabir kullanmak hoş değil, teessüf ediyorum hacı. Bilmediğine veriyorum bu sözleri artık. :SKaslı ve transparan giyen erkekleri seviyorsun herhalde?
İşin şakası bir yana, ben sevmiyorum böyle çizimleri. Hoşuma gitmiyor. Konu ne kadar iyi olursa olsun aşırı itici geliyor. Aynı klasik capon kızlarını işleyen animeler gibi.City of Darkness için bu şekilde bir tabir kullanmak hoş değil, teessüf ediyorum hacı. Bilmediğine veriyorum bu sözleri artık. :S
Seride olay örgüsü iyi ve aksiyon had safhada. Arkadaşlık olgusu da çok iyi işlenmiş.
Okumadığın için içeriğini bilmemen normal. Seride kan, çete savaşları had safhada. Kas falan işin içinde doğru dürüst hiç yok.İşin şakası bir yana, ben sevmiyorum böyle çizimleri. Hoşuma gitmiyor. Konu ne kadar iyi olursa olsun aşırı itici geliyor. Aynı klasik capon kızlarını işleyen animeler gibi.
Evet, aksiyon had safhada ama olay örgüsü falan yok şimdi .City of Darkness için bu şekilde bir tabir kullanmak hoş değil, teessüf ediyorum hacı. Bilmediğine veriyorum bu sözleri artık. :S
Seride olay örgüsü iyi ve aksiyon had safhada. Arkadaşlık olgusu da çok iyi işlenmiş.
Bi one piece, kingdom gibi olay örgüsü yok tabi ama çete savaşlarında olması gerektiği kadar hatta daha fazlası denecek kadar belli bir düzeyde olay örgüsü var. Serinin hakkını yemeyelim şimdi.Evet, aksiyon had safhada ama olay örgüsü falan yok şimdi .
Billy Bat gibi bir seriyi okuduktan, bir seri için "Olay örgüsü iyi" lafını bu kadar kolay kullanacağını sanmazdım.City of Darkness için bu şekilde bir tabir kullanmak hoş değil, teessüf ediyorum hacı. Bilmediğine veriyorum bu sözleri artık. :S
Ben çete savaşları barindiran serileri seviyorum, kaçırmam okurum. Onların arasında Cod iyi, yoksa billy bat ayrı seviye. Olay örgüsü yönüyle one piece ile kingdom örnekleri verirken onların arasına yazmayacak kadar iyi bir seri billy bat.Billy Bat gibi bir seriyi okuduktan, bir seri için "Olay örgüsü iyi" lafını bu kadar kolay kullanacağını sanmazdım.