Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tek Resim İle İkna Et

Akame ga Kill!!

The Breaker

D.Gray-man

Annarasumanara

Shigurui'nin Türkçe çevirisi olmasını çok isterdim. Animesi yarım kalmıştı. Muhteşem bir havası vardı serinin.
Shigurui'nin mangası efsanedir, 10 numara çizimi var. Atipik çizim sanatının en önemli icralarından biri. Vahşet havasını çok iyi veriyor hakikaten. Şahsen animesini izlemedim fakat bir ekşisözlük yazarı şöyle yazmış bu konuda;

mangası sonlanmıştır. animede yer almayan birçok detay mangasında yer almaktadır. örneğin gennosuke' nin nasıl kolsuz kaldığı, seigen'in neden topal olduğu. ushimata senseiye ne olduğu ve son olarak gennosuke ve seigen arasındaki son duelllonun nasıl sonuçlandığı mangada aydınlığa kavuşmuştur. sadece anime izlemiş olanlar eminim bu entriden sonra duellonun sonucunu görmek için manganın son episodlarını okumak isteyecekler ama şiddetle uyarıyorum mangayı p.ç etmeden adam gibi başından başlayıp okuyun zira sıkmıyor ve duello öncesindeki yaşanan olayların katkısıyla animeyi daha keyifli bir hale getiriyor.
animenin verdiği mesajlar hakkında sayısız tespit yapılabilir ama burada yazarak düşünceleri kalıba sokmak istemem. izlemeye değer bir anime ama mangasını okumadan hikaye tam olarak nihayetine kavuşmuyor.

Kaynak: https://eksisozluk.com/entry/23479605

deadman wonderland

bakuman

ao no exorcist

vagabond

belzeebub

slam dunk

sun ken rock

one piece

Lonely Wolf and Cub
kısmetse bunada başlıyorum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık