Roger=Beyazsakal Luffy=Law derken güçlerin eşitliğinden bahsetmiyoruz. Luffy korsan kral olacak Roger gibi Law da Beyazsakal gibi büyük dostu olacak demek istiyoruz sen çok yanlış anlamışsınNe zaman biri Law katılsın dese herkes olmaz diyor çünkü Roger=Beyazsakal ne ise Law=Luffy de böyle diye söylüyorlar. Ben buna katılmıyorum bence Kid=Luffy çünkü ikisinin tayfası bir birine denk bence Law in tayfası daha güçsüz onlara göre ayrıca Kid ile Killer Supernova Luffy ile Zoro da supernova aynı tayfadan 2 tane supernova bu iki tayfada tek var. Kısacası burda Law daha farklı bir şey tayfaya katılırmı bilmem ama bu imkansızda değil. Bide çoğu kişi tayfası var diye katılmaz diyorlar biraz düşünün One Piece te tayfası olupta başka tayfaya katılan kimse olmamış mi bir hatırlayın lütfen.Küçük bir hatırlatma Portgas D. Ace. Ben Law tayfaya katılmasını yüksek bir ihtimal olarak görüyorum belki Dressrosa arcından hemen sonra katılmaz ondan sonraki arcta katılabilir.
boşuna uğraşmayın tayfaya bellamy gelecek maalesef :/
deme öyle ya totem bu totem.boşuna uğraşmayın tayfaya bellamy gelecek maalesef :/
cavendish law'ın tayfaya katılacak herseyine iddiaya girerimFranky ve Brook'u göz önüne alırsak arc başından itibaren yanlarında olması lazımdı bence yeni katılacak kişinin sanırım bu arcda boş geçecek bence.