Champion
Bartolomeo,Jinbei,Hancock-sama ve Kavun gelsin.
Kadınlar hamamına döndü tayfa. Bir kadın daha gelmesin mümkünse.Bu arc biri gelirse o kişi Violet'tir.Tayfaya katılan bayanlarda önce düşman tarafında olup sonra tayfaya katılma gibi bir durum var.Nami-Arlong grubu,Robin-Baroque Works,Violet-Donquixote family.
10 kişi de 3 kişi ya o kadar da fena değil oran Ayrıca Violet'in yeteneği çok ilginç Oda bunu ilerde tekrar tekrar kullanmak isteyebilir.Kadınlar hamamına döndü tayfa. Bir kadın daha gelmesin mümkünse.
Nasıl döndü la?Kadınlar hamamına döndü tayfa. Bir kadın daha gelmesin mümkünse.
sanji haricinde herkesi okuyabiliyor10 kişi de 3 kişi ya o kadar da fena değil oran Ayrıca Violet'in yeteneği çok ilginç Oda bunu ilerde tekrar tekrar kullanmak isteyebilir.
Onlara bende karşıyım ama benim beklentim bu yönde bkz. bak sen marcoyu çok övüyorsun ama ben rogerın en güçlü adamı rayleighin dede haliyle kizarunun karşısındaki duruşundan sonra marconun akaniunun karşısında ezilmesini beklemezdim. Çok rahat durdurabilmesini beklerdim orada demek istediğim tayfa tarzı güç kıstasıda o.doğru ben de onu diyorum beckman kesin güçlüdür benim anlamadığım hiç görmedikleri bir adam ki bu adam kizaruya el kaldırtıyor göründüğü ikinci sahnede neyini gördük ki derken adamın vs si bile olmadan karşılaştırmayı nasıl yaptıklarını çok merak ediyorum.