Son cümlene kısmen katılıyorum.Okuma yazma konusunda ciddi sıkıntın var. Böyle manga okunmaz. Law ve Luffy çok az bir süre ikili daldılar onda da olan red hawk, conter shock, jet stamp ve gamma idi. Gerisinde ayrıydı bunlar. Eğer üçü de %100 sağlam olsa ve baştan sona birlikte dövüşseler Law+Luffy'nin Dofa çok ağır geleceği kabak gibi ortada lan.
Sonra şu muhabetten sıkıldım cidden. Hemen Marco-Jozu diye sayıyorlar. Yahu her yonkonun Marco-Jozusu olduğu nerede geçti. WB'nin tayfasının apayrı bir yerde olması işten bile değil. Çok özel meyveler var adamlarda. Ateş, anka, elmas sonra Vista, Thatch falan var. Hic mi bu adamların başka bir yerde olabileceği ihtimali düşünülmez anlamıyorum. Misal şu anki Luffy bence Marco gücünde değil ama bir yonkonun rahatlıkla sağ kolu olabileceğini düşünüyorum.
Fakat sende şu açıdan bak: Marco dışındaki gördüğümüz yonko sağ kolları:Ben beckman ve Shiryu. İnan bu ikisininde hiç aşağı kalacağını zannetmiyorum Marcodan. Diğer iki Yonkoda bence Shanks ve Karasakaldan daha köklü oldukları için aşağı yukarı aynı güçtedirler hatta belki daha güçlüdürler.
Sağ kol bir tayfada cidden çok önemli. Marco-Dof klasmanında tüm yonkoların bir adamı olduğunu düşünüyorum o yüzden. Ha jozu gibi ekstraları o kadar sağlam değildir belki orası ayrı.