Adam haklı geleceğe yönelik konuşuyorÇok film izlemişsin sen bırak bence
Adam haklı geleceğe yönelik konuşuyorÇok film izlemişsin sen bırak bence
En kötü denk olurlar Sanji için üzülmek lazım asılO da belli olmaz ki, tam olarak
Bir sonraki arc Sanji'yi kurtarmaya ayrılacak diye korkuyorum lanİyice köpeğin bir yerine sokmaya çalışıyor, hani hafif hafif boku çıktı
Ben de beklemiyordum ama bekleyenler olmuştur eminim.Bir de Law'la Franky'nin konumu,durumu,hedefleri,karakterleri ve Oda'nın bu kişilere yüklediği misyon çok ama çok farklı.Law,Luffy'nin rakibi,başka bir şey değil.Hellord
Kardeşim her zaman bir ihtimal vardır.O yüzden bu kadar kesin konuşmamak en iyisi yani Franky'i kim bekliyordu tayfaya tabi sonlara doğru biraz daha anlaşıldıda başlarda böyle birşey olmasına imkan veremezken yine de tayfaya geldi.Daha arc'ın bitmesine vardır herhalde 20 bölüm olayların nasıl gelişeceğine bağlı herşey
1 yıl uzun süre şimdiden banlat kendini birdahi dövüşlere dönersin.Ben de beklemiyordum ama bekleyenler olmuştur eminim.Bir de Law'la Franky'nin konumu,durumu,hedefleri,karakterleri ve Oda'nın bu kişilere yüklediği misyon çok ama çok farklı.Law,Luffy'nin rakibi,başka bir şey değil.
Buradan yazıyorum eğer olur da Law tayfaya katılırsa kendimi bir yıllığına banlattıracağım
Öyle bir şey olmayacağı için sorun yok hacı.1 yıl uzun süre şimdiden banlat kendini birdahi dövüşlere dönersin.
Luffy'i hafife alma tayfama katcam dediyse koly kurtulamaz Law.Öyle bir şey olmayacağı için sorun yok hacı.
Her kuşun eti yenmezLuffy'i hafife alma tayfama katcam dediyse koly kurtulamaz Law.