Ona bakarsak Marco Franky Wather 7'de Luffy'i dövüyordu dimiBrook'un bu kadar az oy almasına şaşırdım , franky'yide,robinide TB'de şu zombi örümcekten kurtaran brook'tu.
[YOUTUBE]-dzS5L38WbA[/YOUTUBE]
Ona bakarsak Marco Franky Wather 7'de Luffy'i dövüyordu dimiBrook'un bu kadar az oy almasına şaşırdım , franky'yide,robinide TB'de şu zombi örümcekten kurtaran brook'tu.
[YOUTUBE]-dzS5L38WbA[/YOUTUBE]
güçlü değil peki o dayağı korkaklığı sayesindemi yedi burda o kadar korkak diyen vardı ha? o kadar kişinin içine tek başına gitti o frankynin adamları dediğin enies lobby e savaşmaya gitmiş insanlardıKral haki irade demek sayılır.O yüzden kral hakisi olmayan herkesten daha iradeli.Ve D. olduğu için kral hakisi olan normal kişilerden de üstün oluyor böylece iradesi.
Mihawk da kral haki olmadığına göre iradesizdir.Savaştan kaçan adam iradeli mi olur?
Ayrıca
Enies Lobby'ye kadar en güçlüleri almış demiş birisi.Arkadaşım Franky zaten o arcta katıldı tayfaya.
Franky'nin adamlarından dayak yemiş bir adam Franky'den güçlü ha?
Perona'nın meyvesinin iradeyle alakalı olduğundan neden bu kadar eminsin?Kral haki irade demek sayılır.O yüzden kral hakisi olmayan herkesten daha iradeli.Ve D. olduğu için kral hakisi olan normal kişilerden de üstün oluyor böylece iradesi.
Mihawk da kral haki olmadığına göre iradesizdir.Savaştan kaçan adam iradeli mi olur?
B.hakiyle engelleniyo olabilir ben duygularla alakalı olduğunu düşünüyorum iradeden ziyadeYani irade olması lazım.Yoksa bu kız WB'yi de yener irade olduğunu düşünüyorum.
amacı niyeti saptılırılan bi açıklama olmuş üzüldümOnlardan dayak yedi Chopper bile dövdü kaç tanesini.Franky'nin çöplerini yenemiyor daha..
sorunda orda tüm açıklamalarımı okursan hiç bi yerde usopp tayfanın 4. güçlüsü demedim sadece gerekesiz bir çöpmüş gibi yargılanması bana saçma geldi bende bunu savundum tüm yazılarımdaNeden olmasın.Tabi onca kişiyi yenemez ancak ussoptan daha iyidir en azından.Hiçbir vs sini görmediğimiz adamı nasıl tayfanın 4. güçlüsü yaptınız anlamıyorum.Teke tek yendiği tek adam belki de arlong parktaki şu balıkadamdır.