Roronoa Zoro
Ben ona buna bakmam arkadaş.Sanji`den sonra Usopp gelir.Her eşleşmede de öyle oldu Lobby hariç.Şimdi de öyle olacak Merman Arc`ın sonunda her şey netleşecek ve burada Franky diyenler moraracak.
Shanks'ın kendisi de meyve kullanıcıs değil. Tayfalar arasındaki en bariz benzerlik keskin nişancı.Shanks'ın 2.adamı kılıç ustası mı?Yani orda 4.diye babası bizim tayfada da mı 4.olacak?
Bakın Usopp hiçbir zaman güç gösterisi yapmadı.4.olması zor tayfada.Oda bir ipucu bile göstermedi bize düşünmemiz için acaba Usopp 4.adam mı diye.
Herkes dövüşürken dövüşmeyen adam Usopp.
Ve ayrıca kral hakili Luffy Mihawk'tan daha iradesiz ha?Oldu.
Usopp'un zayıflığı diğer tüm insanlarla aynı. Yani gelen darbe usopp'u yaralar. Dolayısıyla usopp ya darbeyi savulturur ya kaçar. Ama franky zırhı sayesinde saldırlardan etkilenmediği için WB gibi saldırının üstüne gidiyo. Bu da usopp için bariz bi avantaj.Çağdaş frankynin bilinen zayıflığı arkası tamam ussopun zayıflıkları neler saymakla biter mi sence.
Ussopp rumble ball kullanmış chopperi yenebilir mi?Yani 4. değil 5. de olamaz robin chopper varken.
o korkaklığı sayesinde frankyden kaçarken franky nin arkasının 5 sn görmesi yeterli benceHerkesi dediğin 2 kişiydi birisi zoroydu ancak zoroyu o kollarla durdurabileceğini hiç sanmıyorum luffy de.Ussop küçümsenmiyor adamı yerine koyuyoruz.Sahte tayfaya karşı nami ve o varken kaçmayı tercih etti.Franky o adamları yenemezmiydi gayet yenerdi.Ussopp gibi yüreksiz bir adam ne kadar strateji yaparsa yapsın franky de en az ussop kadar zekidir.Nişancılık yeteneği var ancak frankye karşı işe yararmı bilemem.
Ben ona buna bakmam arkadaş.Sanji`den sonra Usopp gelir.Her eşleşmede de öyle oldu Lobby hariç.Şimdi de öyle olacak Merman Arc`ın sonunda her şey netleşecek ve burada Franky diyenler moraracak.
Lobby`nin hariç olmasının sebebi Usopp`un zaten yaralı ve mental açıdan zayıflamış olmasaydı,Arc`ın başında çok yara almıştı.Lobby de hariç diyorsunda. Lobby den önce Franky nakamamıydı?
Bir tek orada Moria var. ORada ki salak kız da insanları cesu kişiliklerinden yararlandığı bir şeytan meyvesi vardı. Cesur olanlar kendini zavallı hissediyordu. Bizim zavallı Ussop'ta erkek olup çıkmıştı. Moria dan önceki yerde filler dı. Onuda tutup karşılaştırma yapmazsınız sanırım.