Hayır tayfadaki herkes aynı durumda değil anne konusunda yukarda anlattım okumamışsın...Kısaca tekrar anlatayım Robin Annesini tanıyordu hatırlıyordu aile sevgisi tatmıştı bunu tadarak bundan ayrılmak zorunda kaldı ama ötekiler bu sevgiyi bilmiyorlardı zaten yani özledikleri özlemini çektikleri pek bir durum yok ortada anladın mı ?
İkincisi dedim ki ve hala tekrar ediyorum =) Brook yediği meyveden ötürü elbet bir gün bu duruma düşeceğini biliyordu buna hazırlıklı ve gelmiş kaç yaşına koskoca adam koskoca bir ömür geçirmiş arkadaşlarıyla beraber koskoca bir ömür. Labbon un da ölmediğine dair ümidi var en azından ona verdiği sözü tutabilir onu tekrar görebilir.
Ya kardeşim Laboon ölseydi bie bir tarafta balina bir tarafta Anne , Tüm ada halkı üstelik 8 yaşında... Kimin nekadar çile çektiği şu anki durumlarından bile belli karakter meselesi deyip geçmeyin insanın karakterini yaşadığı şeyler belirler...
Herif kilot peşinde koşuyorken Robin sürekli karamsar neden acaba. Sinirleniyorum ama bak size
nasıl bir teraziniz var olayları nasıl tartıyosunuz çıldıracam he