Sonra Miyata objektif değil dimi xd.Bir daha dersen bu lafı tam olarak bu yorumunu ssleyip her seferinde sana atarım.Luffy en güçlü, Zoro da Roger üstü olacaktır. Hiç şüphesiz
Sonra Miyata objektif değil dimi xd.Bir daha dersen bu lafı tam olarak bu yorumunu ssleyip her seferinde sana atarım.Luffy en güçlü, Zoro da Roger üstü olacaktır. Hiç şüphesiz
@Aiden valla yapar. Tabi sen benden iyi biliyorsundur. Adam sabaha King meyve ile Suit sanji çizemedi Katakuri base halinde Ichiji tekledi diyerek uyanıyor.Sonra Miyata objektif değil dimi xd.Bir daha dersen bu lafı tam olarak bu yorumunu ssleyip her seferinde sana atarım.
Hashiramadan güçlü elbet gelir de Hashiramadan adam daha gelmez âleme.Luffy bence geçecektir de, sadece Naruto'nun Hashirama'yı geçtiği kadar geçemez.
Kavuşturamaz. Daha güçlü olabilir o ayrı konu.
Doğruları söyleyerek uyanmak ilk vazifem genelde Bak King'e bulaşmamıştım bile orta açma işte.@Aiden valla yapar. Tabi sen benden iyi biliyorsundur. Adam sabaha King meyve ile Suit sanji çizemedi Katakuri base halinde Ichiji tekledi diyerek uyanıyor.
Zoro : Gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olacağım Xebec, Roger falan da kılıç ustası işteSonra Miyata objektif değil dimi xd.Bir daha dersen bu lafı tam olarak bu yorumunu ssleyip her seferinde sana atarım.
Sevmeyenlere karşı neyin savunmasını yapabilirim ki... Boşa anlatmış olurum. Takmazlar bile.@Ölüm Cerrahı yav gel de kendi adamını savun bu ne yahu birden fazla karakteri savunacaksam ne anladım o işten
Xebec'in seri zirvesi olup Teach'in o adamdan etkilendiğini düşünüyorum.Tahmin ettiğim gibi çıkarsa seviyeler uçacak bana kalırsa.
Kidin zoronun dayanıklılığını geçecek saldırı gücü var da biz mi gördük.Kid zoro'yu allahına kavuşturur
Aynı derdi çekiyoruz deseneSevmeyenlere karşı neyin savunmasını yapabilirim ki... Anca boş laf anlatırım. Takmazlar bile.
Zoro yonko olur temizinden benim için.Zoro : Gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olacağım Xebec, Roger falan da kılıç ustası işte