Delikanlı adama millet destek çıkar nasıl Wb bir alo demeden NW'nin yarısı MF'de bitiyorsa Luffy de etrafına toplayacak işte milleti.Adam topluyor Mihowk'ın dediği gibi kolay iş değil denizlerin en tehlikeli yeteneği
Delikanlı adama millet destek çıkar nasıl Wb bir alo demeden NW'nin yarısı MF'de bitiyorsa Luffy de etrafına toplayacak işte milleti.Adam topluyor Mihowk'ın dediği gibi kolay iş değil denizlerin en tehlikeli yeteneği
Kavuşturamaz. Daha güçlü olabilir o ayrı konu.Kid zoro'yu allahına kavuşturur
Bende en az senin kadar Beyazsakal fanıyımdır,babalık fena güçlü adamdır.Adam topluyor Mihowk'ın dediği gibi kolay iş değil denizlerin en tehlikeli yeteneği
@Cavitq11 genelde böyle büyük serilerde sonlara doğru güçler gereksiz yükseltiyor muhtemelen WB ve Roger'i geçecek birileri çıkacaktır ama çıkmasa daha iyi olur bence.
Naruto'yu bıraktığım zamanlara denk geldi o bölümler. Bu yazarların yüceltme fantazisine çare yok. Roger yatağından kalkıp aa lastiğe bak benden daha büyük bile diye bilirLuffy bence geçecektir de, sadece Naruto'nun Hashirama'yı geçtiği kadar geçemez.
Delikanlı dediğin Katakuri gibi kavga ederDelikanlı adama millet destek çıkar nasıl Wb bir alo demeden NW'nin yarısı MF'de bitiyorsa Luffy de etrafına toplayacak işte milleti.
Öyle bir şey yazmışın ki ben terso geliyorsun sandım.Sana ne oldu bu aralar hep bir aykırı yorumlar,ters cevaplar.
Kimisi olmak zorunda değildir evet.Kimisi de olmak zorundadır.
Potansiyel ve azimle alakalıdır bu Luffy herkesi dövmek isteyen bir adam gayette gelebilir bu seviyelere.
Zoro bile dünyanın en güçlü adamını kesmek,güçlenmek istiyor.
Bu seride önemli olan istemek ve potansiyel,gerisi boş.
Rikudo gücünü çık Hashirama Allah'ına kavuşturur Narutoyu.Luffy bence geçecektir de, sadece Naruto'nun Hashirama'yı geçtiği kadar geçemez.
Kavuşturamaz. Daha güçlü olabilir o ayrı konu.
Kavuşturamaz çünkü zoro benim gibi allahsız. O zaman şöyle diyeyim iki kılıcından Çarmıh yapıp enma ile çarmıha gerer zoro'yu. Şöyle düşün varsayımda bulunuyorum Kid 2 komutan Zoro 3 komutan ayarı diyelim üzerine Kidin gücü Zoro'ya süper vuruyor. Yani 1 tier fark varsa bu 2veya3'e çıkıyor One Piece 2 seviyr fark olunca baya baya tek yendiğini biliyoruz.Luffy bence geçecektir de, sadece Naruto'nun Hashirama'yı geçtiği kadar geçemez.
Kavuşturamaz. Daha güçlü olabilir o ayrı konu.