X-drake önce bir yonkonun top listesine girsin de sonra Oruçtan ileride mi geri de mi düşünülsün.En güçlü 5'liyi oyladım; Zoro, Lütfü, Kid, X-Drake, Law.
Geri kalanlarda adından bahsetmeye değer tek kişi Killer. Gerisi fossssssss!
X-drake önce bir yonkonun top listesine girsin de sonra Oruçtan ileride mi geri de mi düşünülsün.En güçlü 5'liyi oyladım; Zoro, Lütfü, Kid, X-Drake, Law.
Geri kalanlarda adından bahsetmeye değer tek kişi Killer. Gerisi fossssssss!
Oruç güzel işler yapmış bir kardeşimizdir ama abartılmamalıdır. Sonuç itibariyle aldığı adam 600m ödüle sahip bir komutandı. Drake'in daha güçlü olma ihtimali yüksek. Üstelik hem ödül hem misyon/konum olarak Orouge'dan daha iyi bir pozisyonda.X-drake önce bir yonkonun top listesine girsin de sonra Oruçtan ileride mi geri de mi düşünülsün.
Yüksek mi? Queen, King, Jack'ten sonra Drake mi geliyor? Bilmiyordum.Oruç güzel işler yapmış bir kardeşimizdir ama abartılmamalıdır. Sonuç itibariyle aldığı adam 600m ödüle sahip bir komutandı. Drake'in daha güçlü olma ihtimali yüksek. Üstelik hem ödül hem misyon/konum olarak Orouge'dan daha iyi bir pozisyonda.
Kyoshirodan emir alıyor durumda şu anYüksek mi? Queen, King, Jack'ten sonra Drake mi geliyor? Bilmiyordum.
Oruç'un pozisyonu neydi ben unuttum orayı herhalde ? Ya da bir pozisyonu var mıydı ? Hani şu an Oruç'un pozisyonu daha yüksekmiş de Drake onun pozisyonundan daha aşağıda birinden emir alıyor gibi bir algı içine düştüm ben çünkü. Aydınlatın beniYüksek mi? Queen, King, Jack'ten sonra Drake mi geliyor? Bilmiyordum.
Oruç Kocana'nın 4. adamını tokatlıyor. Drake Kaido'nun kaçıncı adamı? 10?Oruç'un pozisyonu neydi ben unuttum orayı herhalde ? Ya da bir pozisyonu var mıydı ? Hani şu an Oruç'un pozisyonu daha yüksekmiş de Drake onun pozisyonundan daha aşağıda birinden emir alıyor gibi bir algı içine düştüm ben çünkü. Aydınlatın beni
Bence ya 4 yada 5. adam şu anda.Oruç Kocana'nın 4. adamını tokatlıyor. Drake Kaido'nun kaçıncı adamı? 10?
Kyoshirodan emir almıyor mu Drake?Bence ya 4 yada 5. adam şu anda.
Fakat koca ana tayfası komutanlarının güç seviyesiyle canavar korsanları bir değil.Kata'ya denk yada güçlü 2 tane komutan var bana göre.Queen ve King.O açıdan canavar korsanlarının kemik kadro çok daha güçlü.O şekilde bir kıyaslama sağlıklı olmaz.Drake baya güçlü Oruç ile en kötü denktir diye düşünüyorum.
Yok, Queen'e söyledi. O gönderdi. Queen alıyor bir neviKyoshirodan emir almıyor mu Drake?