Şimdi Kaido vs Luffy kısmına tekrar baktım Kid de haoshoku kullanabiliyomuş.Luffy dışında ilk kez bir nova kullanıyor.Kid'i 2numaraya koymak en mantıklısı olabilir.
Niye? Kral hakisi olunca illa daha mı güçlü olacak? Dof'ta da kral haki vardı ama bir amiral etmiyor. Amirallerde sengoku dışında kral hakisi olan yok ama yonkoularla kapışıyor. Kral haki avantajdır ama kral hakisi var diye de kimse güçlü olacak diye bir şey yok.Şimdi Kaido vs Luffy kısmına tekrar baktım Kid de haoshoku kullanabiliyomuş.Luffy dışında ilk kez bir nova kullanıyor.Kid'i 2numaraya koymak en mantıklısı olabilir.
Ee hacı komutan aldı dedim böyle bir tepki verdin? Yalnısım varsa düzelt.Evet. O dönemde 4 tatlı komutan vardı. Onlardan birisi Snack'ti. Şimdi 3 tatlı komutan var.
Hee. Komutan alan urouge? yazmışsın. Ben de sandım hangi komutanı aldı urouge manasında sordun Komutan alan urouge nerede? demek istemişsin. Olsun gene de bu mangayı dikkatli okumadığın gerçeğini değiştirmezEe hacı komutan aldı dedim böyle bir tepki verdin? Yalnısım varsa düzelt.
amirallerde var mı yok mu bilmiyoruz.EVet haoshoku olacağı güçlü olacağı anlamına gelemz ama potansiyelleri fazlaNiye? Kral hakisi olunca illa daha mı güçlü olacak? Dof'ta da kral haki vardı ama bir amiral etmiyor. Amirallerde sengoku dışında kral hakisi olan yok ama yonkoularla kapışıyor. Kral haki avantajdır ama kral hakisi var diye de kimse güçlü olacak diye bir şey yok.
Niye yav nerede hata yapmışım? Doğru ama ben anime'yi bitirip mangaya geçtim.Hee. Komutan alan urouge? yazmışsın. Ben de sandım hangi komutanı aldı urouge manasında sordun Komutan alan urouge nerede? demek istemişsin. Olsun gene de bu mangayı dikkatli okumadığın gerçeğini değiştirmez
Valla bilmiyom ben senin böyle bir kaç şeyi karıştırdığını daha önce de görüp düzelttiğimi hatırlıyorum. Gerçi ben de karıştırıyorum. 10000 sayfa olmuş manga neredeyse karıştırmak normal Gel öpüşüp barışalımNiye yav nerede hata yapmışım? Doğru ama ben anime'yi bitirip mangaya geçtim.
Küsülecek bir şey yok hacı ya. Yanlışımı düzeltmen, yanlışımı kabul etmenden çok çok iyidir. Ben biraz böyle tartışmalara yeni girdiğim için sizler de baya bir önceki senelerden baya bir böyle konuları tartıştığınızı için sizin benden daha iyi bilmeniz kadar normal bir sey yok.Valla bilmiyom ben senin böyle bir kaç şeyi karıştırdığını daha önce de görüp düzelttiğimi hatırlıyorum. Gerçi ben de karıştırıyorum. 10000 sayfa olmuş manga neredeyse karıştırmak normal Gel öpüşüp barışalım