Uuuuuv tu tu Benn Beckamn. Queen de Kyoshirodan emir alıyor.Yok, Queen'e söyledi. O gönderdi. Queen alıyor bir nevi
Uuuuuv tu tu Benn Beckamn. Queen de Kyoshirodan emir alıyor.Yok, Queen'e söyledi. O gönderdi. Queen alıyor bir nevi
Kyoshiro durumu iletiyor.Queen emrediyor.Anladığım bu şekilde.Kyoshiro Drake emir verse de sıkıntı olmazdı adamın ne kadar güçlü olduğunu biliyor muyuz ? Shutenmaru Jack ayarı çıktı bence o da en az öyle çıkacaktır.Uuuuuv tu tu Benn Beckamn. Queen de Kyoshirodan emir alıyor.
???Bence ya 4 yada 5. adam şu anda.
Fakat koca ana tayfası komutanlarının güç seviyesiyle canavar korsanları bir değil.Kata'ya denk yada güçlü 2 tane komutan var bana göre.Queen ve King.O açıdan canavar korsanlarının kemik kadro çok daha güçlü.O şekilde bir kıyaslama sağlıklı olmaz.Drake baya güçlü Oruç ile en kötü denktir diye düşünüyorum.
Tamam o yüzden dedim. Orochinin bile altında çıkabilir Drake belki bir ihtimal. Kyoshirodan baya bir güç bekliyorum ben de. Sen 4 veya 5 demişssin de muhtemelen uçan 6lının en güçlüsü bile çıkmayabilir belki ondan dedimKyoshiro durumu iletiyor.Queen emrediyor.Anladığım bu şekilde.Kyoshiro Drake emir verse de sıkıntı olmazdı adamın ne kadar güçlü olduğunu biliyor muyuz ? Shutenmaru Jack ayarı çıktı bence o da en az öyle çıkacaktır.
Şimdi uçan altılı 4 - 5 - 6. komutan diye mi gidiyor yoksa 4. komutan ve 5. komutan zaten var mı bilmiyoruz.Görmediğimize göre bu adamları ilk seçeneği baz aldım.???
Yahu adam emri altında Kaido'nun adamlarından birinin, nasıl en güçlü 4. oluyor hahahaha Tamam hadi öyle olsun tamam
Yanlış bir bakış açısı. Sana göre Drake'in Oruç'tan güçlü olması için 3. Adam olması gerekiyor. Mantıksız.Oruç Kocana'nın 4. adamını tokatlıyor. Drake Kaido'nun kaçıncı adamı? 10?
Niye mantıksız, sen dedin diye mi? Her imama mantıksız demişsin hiçbir sebep göstermeden, senin dediklerinin de hepsi mantıksız o zaman, tartışma bitmiştirYanlış bir bakış açısı. Sana göre Drake'in Oruç'tan güçlü olması için 3. Adam olması gerekiyor. Mantıksız.
Öte yandan Oruç Kaido'nun emri altında çalışsa 3. ya da 4. adam mı olacaktı ?
Dahası... Yazdığına göre Drake 8-10.sırada, Oruç 4.adamı yendi. Ee Oruç'la Drake arasında 4-5 adamlık güç farkı mı var ? Bu da mantıksız.
Son olarak @Millennium Wizard da yazmış. İki tayfa arasındaki güç farkı karakterler arasındaki pozisyon farkında belirleyici olur.
Dediğin nerden tutarsan tut elinde kalıyor.
1- Daha Kaido Korsanlar'ı tam olarak açıklanmadıŞimdi uçan altılı 4 - 5 - 6. komutan diye mi gidiyor yoksa 4. komutan ve 5. komutan zaten var mı bilmiyoruz.Görmediğimize göre bu adamları ilk seçeneği baz aldım.
Yıkımcılardan sonra uçan altılı geliyor şeklinde.Drake de en güçlüleri değilse hemen arkasında geliyor olabilir uçan altılı içinde.
Haklısın ama göstergeler şu an o yönde.Altılı yıkımcılardan sonra geliyor Drake en kötü 6. sırada olur Kaido'yu saymazsak.1- Daha Kaido Korsanlar'ı tam olarak açıklanmadı
2- Uçan altılıda en güçlü olanın Drake olup olmadığı bilinmiyor
3- Daha Hawkins ile Apoo var.
4- Wano'lu ittifaklarını daha görmedik bile...
Gidiyor böyle, siz adamı 4. veyahut 5. yaptınız hemen kldjaslkjasdklj