Üye silindi 5781
Gelişmez demiyorum zaten. Luffy, Zoro ve Kid kadar gelişemez. Üçüncü sınıf dememin sebebi de bu. Zoro ve Luffy 1; Kid 2; Law 3. ligde olan karakterler. Law'ın Dof karşısındaki performansını değerlendirdiğimde de 2 arc önce Yk3 level birine dalga geçilerek yenilen adam arc sonu sağ kol-amiral dolaylarında biri olur en fazla.
Lig dediğiniz etkenin tam olarak nasıl yorumladığınızı merak ediyordum.Meğerse lig diyerek karakterlerin hayallerini karşılaştırıyormuşuz onu öğrendim az önce ve bu hayallerin de güç anlamında rol oynadığını da öğrendim ki bu bazı hayaller için doğru.Olsa olsa olsa... Olsa olur ama önce olması lazım Şayet oldu diyelim yine ederi çok değişmez. Biz Wano'da bir karakter için hala Yk3 seviyesini konuşuyorsak o karakterin seri sonu geleceği maksimum seviye sağ kol-amiral civarıdır. İşte o yüzden Law'ın Kid ve özellikle Lufyy-Zoro ikilisi ile aralarında her zaman lig farkı olacak. Çünkü bu adamların hedefleri çok yüksek.
Lütfen Zoro'yu güncel olarak yorumlar mısınız? Zoro'yu arc. sonu veyahut gelecekteki hali ile yorumlarsanız tabii ki de 2. olur.Dediğiniz gibi de bunun sebebi hayali.Adam en güçlü en iyi kılıç ustası olmak istiyor ki bu da dediğiniz gibi diğerleriyle farklı bir ligte tutuyor onu ama bu dediğimiz olay seri sonundaki veya seri sonuna yakın bir olaydaki seviye.Zoro'nun şu anki güncel halinin Wano sonu Zoro ile aynı olduğunu düşünmüyorsanız kendinizle çelişiyorsunuz.Wano sonu amiral/yonkou dediğinize göre gerçekten de çelişiyorsunuz.
Çünkü sizin yaptığınız yoruma göre Zoro'nun şu an güç anlamında seri sonu Zoro ile aynı seviyede olmalı.Böyle bir yorum yapmanızın sebebi de karakterleri hayalleriyle karşılaştırmanız.
Seri sonunda Zoro elbet güçlü olacaktır , hayaline kavuşacaktır ama bu onun şu anda Kid'den güçlü olduğu anlamına gelmiyor ki biz Kid'i daha görmedik bile adam akıllı.Arc sonu elbette güçlü olabilir Zoro.
Sonuçta bu tayfadaki karakterler kesinlikle hayalini gerçekleştirecek ama Kid hayalini gerçekleştiremeyecek çünkü Luffy ile hayali kesişiyor.Luffy'nin KK olacağını düşünürsek Kid'in asla KK olmayacağını söyleyebiliriz.Hayalini gerçekleştirecekleri için onları şu an ekstra güçlü görmemizin anlamı yok bana göre çünkü bu tür konular benim bildiğim güncel halleriyle yorumlanılıyor.Wano sonu güç olayında benim dediğim gibi düşünüyorsanız o ayrı.
Çok çelişki yaşıyorsunuz gerçekten.