Her bölümü hafta hafta izledim. Hamburger yiyip bira içerek hem de. Dean'e olan saygım...12 sene supernatural izleyen önüne konan herşeyi izleyebilir sıkıntı yapmaz çok kasma![]()
Dizi konusunda en çok bana soracaksınız!
Her bölümü hafta hafta izledim. Hamburger yiyip bira içerek hem de. Dean'e olan saygım...12 sene supernatural izleyen önüne konan herşeyi izleyebilir sıkıntı yapmaz çok kasma![]()
Ben 8 sezon dayanabildim vallaHer bölümü hafta hafta izledim. Hamburger yiyip bira içerek hem de. Dean'e olan saygım...
Dizi konusunda en çok bana soracaksınız!
yıllarca takip ettiğim de toplasan iki senedir.Bir dizi 10 sezona yakın sürmemeli bir yerden sonra iyi malzeme kalmıyor çok özel birşey olması lazım ki aynı tadı versin.Ben Spn'i bi 15 sezon daha izlerdim. Farklı bir tat bıraktı bende.Ben 8 sezon dayanabildim vallayıllarca takip ettiğim de toplasan iki senedir.Bir dizi 10 sezona yakın sürmemeli bir yerden sonra iyi malzeme kalmıyor çok özel birşey olması lazım ki aynı tadı versin.
Supernatural her hareketine takılıp dışarıdan bakanın örselediğimi düşündüğü ama canımdan çok sevdiğim kardeşim gibi olan bir diziydi. Her bölümü ayrı ofsayttı ama bir şekilde atsan atılmaz, satsan satılmaz değişik bir diziydi. Çok güzel bölümleri de oldu ama yabana atmayayım. Genel olarak vasat kaldı, ilk üç sezon hariç.12 sene supernatural izleyen önüne konan herşeyi izleyebilir sıkıntı yapmaz çok kasma![]()
Kaymak gibi akıyordu oraya kadar çıtır çerez fantastik dizi kategorisinde bundan daha iyi bir şeyin gelmesi pek mümkün değil.Supernatural'in ilk 5 sezonu kendi alaninda efsanedir bence.
Running Up That Hill şarkısını Max - Vegna sahnesinde kullanma fikrindi bulunan kişiye ödül vermek lazım. Serinin en iyi sahnelerinden biri oldu resmen.Kanımca 4.sezonla çıtayı arşa çıkarmışlar. En iyi sezondu.
Zaten 80'ler aşığı olarak başlamıştım ben de, kostümlerden dekora, hatta müziklere kadar 1980'li yıllarda çekilmiş filmler gibi. (Goonies filmine benzerim) bence 80'ler modasını ve synthesizer ağırlıklı müzikleri tekrar trend yapan dizidir. Kate Bush - Running Up That Hill parçası 37 sene sonra Billboard'da birinci olmuş.