Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Çoban ofsayt değil demiş, Boey topa yetişemez diye. Adam bi kaç gün önce dediğinin tam tersini diyor, burada Boey daha yakın la topa. Bu adamlar yorumculuktan para kazanıyor anasını satayım.

Ban falan umurumda değil, buradan artık algıcı, kendi tuttuğu takımları sütten çıkmış ak kaşık olarak görenlere yazılan bir yazı olsun diye yazıyorum, çünkü yine bazıları taraftarlıktan muhakeme yeteneği yitirmiş.

Varan 1- Vizyoner Başgan, yaptığı açıklama ile taç pozisyona atıfta bulunuyor, hakemler de insan hata yapabilir diyor, ama bugün gelinen noktada buradaki algıcı arkadaşlar kendi başkanlarının ne dediğini yok sayıp, olmayan faul üzerinden çok rahat algı yapıyor.

Varan 2- Videosunu bulamadım ama, yine bazı algıcılar tribünlerin Hatay maçında küfür üzerinde tezahürat yaptığını, bundan GS'nin haksız yere mağduriyet yarattığını söyledi, ki bu sene kendi stadlarında, hakeme karşı olan küfürlerinde yayıncı kuruluş sesini kıstı, ama tribün kapatma cezası gelmedi, sorsanız GS kollanıyor, biraz geriye giden mesajları görür.

Varan 3- Bu arkadaşlar himmetspor der, FETÖ der, ama bu yapılar sözde yıkılalı en az 5 seneyi geçiyor, FETÖ savcısı ile halı saha yapan kendi ekipleri, FETÖ soruşturmasında yargılanan kendi efsane oyuncuları ama ne hikmetse bunda da GS suçlu olur.

Varan 4- Gelelim kendilerinin lig üzerinde hiçbir yaptırımı olmadığına, aşağıda paylaştığım açıklamadan sonra yanılmıyorsam 8 tane hakem görevden alındı, ama Fener'im ak kaşık.

Neyse, algıcı arkadaşlar, ben bugüne kadar bu konuda hakem tartışmadım, ama bu saatten sonra troll gibi tepenizdeyim, yaptığınız her saçma sapan paylaşım sonunda buradayım, iyi geceler.

tribün kapatma cezası gelmedi,
Geldi.

Bkz. PFDK 13 Ocak 2023 kararı:
Fenerium Alt G blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmesinde sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Fenerbahçe taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Tribünü D, E, L, M G Spor Toto Tribünü D, E Maraton Üst Tribünü G,H bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmesinde sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Varan 4- Gelelim kendilerinin lig üzerinde hiçbir yaptırımı olmadığına, aşağıda paylaştığım açıklamadan sonra yanılmıyorsam 8 tane hakem görevden alındı, ama Fener'im ak kaşık.
Bu açıklamadan sonra da hakem açığa alınmadı, 8 Mart 2022'de 12 hakemin açığa alınması üstüne bu açıklama yapıldı. Attığın haberin başını okusan yazıyor orada açıklamanın nedeni.

İkisi de yanlış, ama bazı algıcı olan benim. Anladım. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık