Kaynak güvenilir mi? Sevgi gösterisiyle giden adamın bunları diyeceğini sanmıyorum.Şenol ne yaptın, antrenman diye koli koli hamsimi taşıttın?
Kaynak güvenilir mi? Sevgi gösterisiyle giden adamın bunları diyeceğini sanmıyorum.Şenol ne yaptın, antrenman diye koli koli hamsimi taşıttın?
Hamsili pilavı beğenmeyen adam bizimle değildir.Şenol ne yaptın, antrenman diye koli koli hamsimi taşıttın?
Sevmesi ayrı, Şenol'un antrenmanından memnun olmaması ayrı bir şey. Kurtarıcı diye 72 yaşında ne konuştuğu belli olmayan moruğu ve yanında Bayram Bektaş gibi isimleri getirirseler normal bir durum.Kaynak güvenilir mi? Sevgi gösterisiyle giden adamın bunları diyeceğini sanmıyorum.
Son 2-3 ayda, Icardi'nin Wanda Nara ile olan ilişkisini az biraz takip edince dedim ki bu herif zihinsel olarak bambaşka bir seviyede, bununla uğraşılmaz. Bu görsel de bunun canlı kanlı örneği.
Millete dansöz deme cüretini kendinde nasıl buluyorsun klavye erkeği? Haddini bil, düzgün konuş.1-2 aydır bakıyorum ve sürekli hakem konuşuyorsun demek = 1-2 aydır gördüğüm gönderilerin hep hakem hakkında demek. Türkçe dersi istersen bedava verebilirim canım benim.
Şu mesajın üstüne yukarıdakini yazmak da üst düzey oryantal bilgisi istiyor olsa gerek zira Asena bile böyle zor kıvırtıyor.
Beşiktaş şampiyon olursa 1 tane tiner alıp, tinercinin tekine verinYine iddaaya girdim, Gs'em Şp olarsa Viski alıcak bana, pahalıymış epey. fener Şp olursa ben alıcam.