Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yapanlara yazıklar olsun şerefsiz oğlu şerefsizdir o kurşunu atanlar, ama ne yapalım otobüs kurşunlandı diye top oynamayı bırakalım bizimle ne alakası var ?
Mesela o olayın üstüne otobüs sürmesin yöneticiniz? :) Ortada kocaman bir olay varken ligi 2 hafta ertelemek de kimseyi bitirmezdi mesela.

Özürlük bir şey yok, ben diğer maç hakemlerini konusmuyorum fazla sadece o ofsayt pozisyonunu uzun uzadıya tartıştım çünkü hayatımda bir örneğini gormedim o pozisyonun. Sirf inat olsun diye tartismadım yani. Çizginin gerisine atıldiği için benim aklıma yatmamıştı. Futol olarak sertliğe bir nebze tölerans gösterilmesinden yanayim. Dirsek, basma, taban kaldirip vurma tarzi pozisyonlar disinda ikili mucadelede çok cabuk caliyor bizim ligin hakemleri.
Antalya'nın gol pozisyonuna da yorumum ektedir.

Edit: Bizim maçta gol VAR tarafından değil, yan hakem tarafından iptal edildi. Ondan VAR hakemini aramayın bence ama siz bilirsiniz.

Mesela o olayın üstüne otobüs sürmesin yöneticiniz? :) Ortada kocaman bir olay varken ligi 2 hafta ertelemek de kimseyi bitirmezdi mesela.
Kim ne yaptı bilmiyorum ama erteleme tarzı konular bizi bağlamaz (TFF veya yetkili yerlerle alakalı ) böyle şeylerden canınız yanmış olabilir ama bugünün futboluyla bir alakası yok her geriye düşüp vasat transferle takımı doldurduğunuzda böyle şeyler mi yazıcaksınız. 2-3 hafta önce oynadık bak işte ne oldu otobüsünüze mi bir şey yapılmıştı

Kim ne yaptı bilmiyorum ama erteleme tarzı konular bizi bağlamaz (TFF veya yetkili yerlerle alakalı ) böyle şeylerden canınız yanmış olabilir ama bugünün futboluyla bir alakası yok her geriye düşüp vasat transferle takımı doldurduğunuzda böyle şeyler mi yazıcaksınız. 2-3 hafta önce oynadık bak işte ne oldu otobüsünüze mi bir şey yapılmıştı
Arkadaş yıldız göndermesi yaptı ya hani, 4. yıldızı taktığınız sene olan vahim ve failleri hala bulunamamış olayı hatırlattım. Bu kadar.
Yani konuştuğumuz konu ile neyi nereden bağladın, ne dememi bekliyorsun :d Merak etme bu gece değil zaten kaosa sürüklemem, yarından başlar.
Yıldız göndermesi yaparken 2 kere düşünürsün canım benim. Acaba 4. yıldızı taktığımız sene neler olduydu diye bir döner bakarsın. :)

Bak bu da "mahalli maç" diye uydurma saydığınız maçlardan bir görüntü. Stat desen yok, seyirci desen yok tam mahalle maçı.

İşinize geldiği gibi takılmaya devam, ben de öyle takılacağım. Sen beni sallama ben de seni. Yorulmayız. :d

Hadi canım sende müdahale yere geliyormuş. :d

Kırmızı kartlık demedim ben zaten pozisyona. Yazdıklarıma yorum atarken onu es geçtiğin için tepki gösteriyorum ki bu tavrı da konudaki GS'lilerin ekseriyetinden öğrendim. Son 2-3 maç öncesine git benim öyle pozisyon attığımı, hakem üstünden yorum yaptığımı da pek göremezsin ama baktım bizim maçlarda ekseriyetle pozisyonlar cımbızlanıp atıyor, aynı şekilde muamele yapmaya karar verdim bende. Zira aksi durumda kendimi yoruyorum. :(
Şu konuya son 1-2 aydır bakıyorum ve sürekli hakem konuşuyorsun :hhh: BJK de Feneri sahasında yenerse senin durum hiç iyi değil :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık