Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam attığın pozisyonlarda hiçbir şey yok ikiside faul değil müdahale ayağa değil zemine geliyor omuz pozisyonuda dümdüz fizik mücadelesi o kadar garip şeyler atmışsın ki yorum yapamadım
Hadi canım sende müdahale yere geliyormuş. :d
Ben o pozisyona yorum yapmadım, beni niye itham ediyorsun? Görüşümü sorarsan faul ama öyle kırmızı kartlık bir şey yok, futbolcu rol yapmış.
Kırmızı kartlık demedim ben zaten pozisyona. Yazdıklarıma yorum atarken onu es geçtiğin için tepki gösteriyorum ki bu tavrı da konudaki GS'lilerin ekseriyetinden öğrendim. Son 2-3 maç öncesine git benim öyle pozisyon attığımı, hakem üstünden yorum yaptığımı da pek göremezsin ama baktım bizim maçlarda ekseriyetle pozisyonlar cımbızlanıp atıyor, aynı şekilde muamele yapmaya karar verdim bende. Zira aksi durumda kendimi yoruyorum. :(

Hadi canım sende müdahale yere geliyormuş. :d

Kırmızı kartlık demedim ben zaten pozisyona. Yazdıklarıma yorum atarken onu es geçtiğin için tepki gösteriyorum ki bu tavrı da konudaki GS'lilerin ekseriyetinden öğrendim. Son 2-3 maç öncesine git benim öyle pozisyon attığımı, hakem üstünden yorum yaptığımı da pek göremezsin ama baktım bizim maçlarda ekseriyetle pozisyonlar cımbızlanıp atıyor, aynı şekilde muamele yapmaya karar verdim bende. Zira aksi durumda kendimi yoruyorum. :(
Bakmadım ki icardinin pozisyonu sandım, izlemedim bile.

Önceki yorumlarımı okursan eğer, hakem hakkında yorum yapmamaya özen gösterdiğimı görmüş olursun ama sen ve senin gibi bazı arkadaşların taraftarlığı artık cidden bayıyor, ne oynanan oyun hakkında yorumunuz var, ne de maç hakkında.Ezbere olmayan bir faul üzerinden algı yapıyorsun, sonra da kalıbı basıyorsun, siz böyle devam, biz beşinci yıldızı alırken siz de kendi televizyonunuzda onuncuyu alırsınız.

5. yıldızı da böyle olaylarla takacaksanız baştan söyleyin de deplasmana gitmeyelim.

Tamam o zaman şahsından özür dilerim.
Özürlük bir şey yok, ben diğer maç hakemlerini konusmuyorum fazla sadece o ofsayt pozisyonunu uzun uzadıya tartıştım çünkü hayatımda bir örneğini gormedim o pozisyonun. Sirf inat olsun diye tartismadım yani. Çizginin gerisine atıldiği için benim aklıma yatmamıştı. Futol olarak sertliğe bir nebze tölerans gösterilmesinden yanayim. Dirsek, basma, taban kaldirip vurma tarzi pozisyonlar disinda ikili mucadelede çok cabuk caliyor bizim ligin hakemleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık