Andre Santos hissi veriyor bu adam bana...
Gustavo, Ramos dedin, Arao, Modric dedin, Lincoln, Prime Mesut dedin... Bu heriften olsa olsa Latovlevici olur...Andre Santos hissi veriyor bu adam bana...
Nerede dedim lan onları uydurma hemen.Gustavo, Ramos dedin, Arao, Modric dedin, Lincoln, Prime Mesut dedin... Bu heriften olsa olsa Latovlevici olur...
Görürsün bu herif 2-3 hafta sonra yedek kalacak.Nerede dedim lan onları uydurma hemen.
Seneye Napoli kapımızda yatar "Abi 20'e bize sal" diye. Bu adam iyi sakatlık falan yaşamazsa. Osayi satılacak deniyor Ferdi sağa bu oyuncu sola iyi olur.
Ulan 100 tane şey söylüyon 96 tanesi doğru değil bana emin olmadığın şeyler hakkında konuşma diyon.Hahahha hadi hadi üzülme artık yazabileceksin bana. Neyse artık yarın sabah görüşürüz kendine iyi bak. Bir daha emin olmadığın şey üzerinden konuşmasın ama kime diyorum ki. :S
Erken finalci olan sana ne desek olmaz...![]()
Kalmaz yedek Osayi falan giderse, bence gitmezse de kalmaz. En kötü Ferdi'yi merkezde deneyecek Jesus bu adamı yine oynatacak. Çünkü hız ve top taşıma var adamda. Ayrıca ayağı da iyi şutu da var bizim ligde ne istiyorsun daha?Görürsün bu herif 2-3 hafta sonra yedek kalacak.
Mesela örnek ver? :SUlan 100 tane şey söylüyon 96 tanesi doğru değil bana emin olmadığın şeyler hakkında konuşma diyon.![]()
Yedek kalmaz da o parayı çıkartabilmesi için andre santos gibi oynaması gerekebilirGörürsün bu herif 2-3 hafta sonra yedek kalacak.