Reis olay ne ben uzak kalmışım

Reis olay ne ben uzak kalmışım
İtalya 2. Lig topçusuna 7-8m verdi.Magnum alabilecekken gidip yine max aldık. Çok şükür yine parayı çar çur etti.
Galatasaray fazla uçtu JJ'lik durum yok pek.Jesus'un takım ne olduysa mental olarak çöktü. İlk yarı firtina gibi esiyordu. Adamın arıza olmasından kaynaklı da olabilir.
İsmail Kartal’ı devam ettirseler 3-4 kaliteli nokta transferle çok daha iyi olurlardı . Jesus en fazla eşe dosta komisyon yedirip giderGalatasaray fazla uçtu JJ'lik durum yok pek.
Boey kronik sakat dedi bu, bende sallama dedim. Kanıtla 6 ay laf atmıcam dedim, bozuk saat misali tutdurdu da. 20 dk sonra 6 ay bitiyor.Reis olay ne ben uzak kalmışım![]()
Galatasaray rekor galibiyet serisi falan yakalamış, kim olsa farklı olmazdı hatta JJ olmasa daha geride olurlardı.İsmail Kartal’ı devam ettirseler 3-4 kaliteli nokta transferle çok daha iyi olurlardı . Jesus en fazla eşe dosta komisyon yedirip gider
Hahahha hadi hadi üzülme artık yazabileceksin bana. Neyse artık yarın sabah görüşürüz kendine iyi bak. Bir daha emin olmadığın şey üzerinden konuşmasın ama kime diyorum ki. :SBoey kronik sakat dedi bu, bende sallama dedim. Kanıtla 6 ay laf atmıcam dedim, bozuk saat misali tutdurdu da. 20 dk sonra 6 ay bitiyor.![]()