Kayserispor'da oynuyordu. Bize hiç lazım olmayan bir transfer. Zaten aynı yerde Arda oynuyor. Salak bu adam ya... Şampiyonluğa gidiyoruz yaptığı transfere bak.Adamı tanımıyom baktım Barça fotosu falan çıktı bir de 19 yaşında.
Kayserispor'da oynuyordu. Bize hiç lazım olmayan bir transfer. Zaten aynı yerde Arda oynuyor. Salak bu adam ya... Şampiyonluğa gidiyoruz yaptığı transfere bak.Adamı tanımıyom baktım Barça fotosu falan çıktı bir de 19 yaşında.
Yazın Nelsson satıp Kaan’ın peşine bir stoper daha çekicekler demek ki , yabancı kuralı sağolsun mecbur kalıyorsun.Abi bu Kaan'ı niye aldık anlamadım.Bir de 3 milyon zorunlu satın alım maddesi varmış.Seneye bu yabancı sınırı durursa mantıklı olur sadece.Diğer türlü çok saçma bir transfer.
Yabancı kuralıda seneye kalkacak diyor herkes.Kalkarsa elimizde patlar bu herif bence.Bu sezon izlemedim ama son baktığımda kötü bir oyuncuydu bu.Anca yedek olur.Yazın Nelsson satıp Kaan’ın peşine bir stoper daha çekicekler demek ki , yabancı kuralı sağolsun mecbur kalıyorsun.
Herhalde Arda yeterince oynamadığı için 5m'e gidecek ondan bir genç daha alıp hayatını karartayım dedi.Yav elindeki genci kullandın da diğeri kaldı anasını satayım. Acil ihtiyaçların varken ısrarla boşa para harcanıyor
Hahahah delirdin delirdin...
Resmen bir deha. hatalardan asla ders almıyor çok enteresan vallaHerhalde Arda yeterince oynamadığı için 5m'e gidecek ondan bir genç daha alıp hayatını karartayım dedi.
Edit: Taraftarın.