Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu Kaan'ı niye aldık anlamadım.Bir de 3 milyon zorunlu satın alım maddesi varmış.Seneye bu yabancı sınırı durursa mantıklı olur sadece.Diğer türlü çok saçma bir transfer.

Abi bu Kaan'ı niye aldık anlamadım.Bir de 3 milyon zorunlu satın alım maddesi varmış.Seneye bu yabancı sınırı durursa mantıklı olur sadece.Diğer türlü çok saçma bir transfer.
Yazın Nelsson satıp Kaan’ın peşine bir stoper daha çekicekler demek ki , yabancı kuralı sağolsun mecbur kalıyorsun.

Gole ihtiyacı olan oyuncularımız gol attığı, 4-0'lık güzel bir galibiyetin ardından Kaan Ayhan transferini öğrendim. Tüm neşem kaçtı.

Geride bekleyen oyunculara ihanet gibi transfer. Metehan'ın, Emin'in, Ross'un yapamayıp şu davarın yapabileceği ne var merak ediyorum. Hata yapacaksa gençler yapsın zaten.

Bari Mert Müldür'ü alaydınız. Buna 3 verene kadar ona 6 verseniz zoruma gitmezdi.

Yazın Nelsson satıp Kaan’ın peşine bir stoper daha çekicekler demek ki , yabancı kuralı sağolsun mecbur kalıyorsun.
Yabancı kuralıda seneye kalkacak diyor herkes.Kalkarsa elimizde patlar bu herif bence.Bu sezon izlemedim ama son baktığımda kötü bir oyuncuydu bu.Anca yedek olur.
Satın alma zorunluluğu yok deniliyor.Eğer zorunluluk yoksa iyi transfer varsa kötü transfer olur.

Son düzenleme:
Yav elindeki genci kullandın da diğeri kaldı anasını satayım. Acil ihtiyaçların varken ısrarla boşa para harcanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık