Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç boşuna kafanı kuma gömme Fenerbahçe’nin hak iddaa ettiği 59 öncesi şampiyonlukların tamamı ulusal şampiyonluklar,bölgesel olanları zaten söz konusu değil.TFF 1923’te kurulmuşken 59 öncesini saymamak yeterince kayıp yüzyıl gibi örtüldü ama üzgünüm er yada geç adalet yerini bulucak.
Hocam tamam dur zorla Sakazuki saflarına geçirticeksin beni. 5 takımla oynanan ligi neyini sayıcaksın resmiyet neyse odur, iş uydurmaya geldiyse benim içinde Galatasaray’ın 44 yıldızı var. Resmi olarak benim iddiamla senin ki arasında bir fark yok

Şu an form grafiğimiz yüksek de, elbet bir yerde dalgalanma olacak, ki ben de olsun istiyorum, böyle büyüklerin hep beraber yarıştığı, kıran kırana bir lig izlemek çok keyifli olmaz mı be.
Usta Fener hiç bir zaman kovalayan olmayı sevmez ve bilmez 1-2 istisna olabilir. Bizim şampiyonluklarımız genellikle nettir. 2. Yarı fikstür sizin lehinize. Jorge hocam iyidir hoştur ama büyük maçlarda yok. Beşiktaş kötüyken yenemedik hatta Wego'nun kafa direkten dönmese yenilecektik. Hoca biraz vasat sever olduğu için durumun farkında değil ama 2. Yarı çıkacağımız büyük maçlarda yine aynı şeyi yaşayacağız. Bizim stoperlerin hiç biri İcardi ve Abu ile eşleşemez. Burada sene başından beri böyle oynayacaksak kaliteli stoper lazım diyordum ama gidip Samet denen vasata 3.5 gömdük ve bu adam Ümraniye maçında 3 kere rakibini arkaya kaçırdı. Bu başkanla olmaz ve olmayacak. İçiniz rahat olsun yani :D

Hocam tamam dur zorla Sakazuki saflarına geçirticeksin beni. 5 takımla oynanan ligi neyini sayıcaksın resmiyet neyse odur, iş uydurmaya geldiyse benim içinde Galatasaray’ın 44 yıldızı var. Resmi olarak benim iddiamla senin ki arasında bir fark yok
5 ligle oynanan lig şampiyonlukları değil işte kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun.Senden daha iyi bir bilgi donanımı beklerdim.O yıllarda ki bölgesel liglerin(5 takım) şampiyonları diğer bölgesel liglen şampiyonlarıyla uludal şampiyonluk için tekrar oynuyordu.Sen 5 takımın olduğu şampiyonluklar sanmaya devam et.

5 ligle oynanan lig şampiyonlukları değil işte kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun.Senden daha iyi bir bilgi donanımı beklerdim.O yıllarda ki bölgesel liglerin(5 takım) şampiyonları diğer bölgesel liglen şampiyonlarıyla uludal şampiyonluk için tekrar oynuyordu.Sen 5 takımın olduğu şampiyonluklar sanmaya devam et.
Açıkcası bu konuyu oturup araştırmadım çokta ilgilenmiyorum sadece sana takılmak için öyle dedim , ama 5 takımlı grupların olduğu grup liderlerinin çıktığı bir şey ligden çok turnuvaya benziyor. Türkiye kupası yerine geçsin o zaman ne diyim hocam resmi olarak bir değer kazanmadıkça bir kıymeti kalmıyor maalesef

Açıkcası bu konuyu oturup araştırmadım çokta ilgilenmiyorum sadece sana takılmak için öyle dedim , ama 5 takımlı grupların olduğu grup liderlerinin çıktığı bir şey ligden çok turnuvaya benziyor. Türkiye kupası yerine geçsin o zaman ne diyim hocam resmi olarak bir değer kazanmadıkça bir kıymeti kalmıyor maalesef
Şöyle düşün bide kimse çıkıp bunları yalanlayamıyor.Çünkü tarihi gerçekler! Örneğin gs çıkıp tamam bizimdi şu kadar ulusal şampiyonluğumuz vardı hadi onları sayın diyemiyor :hhh:

Şöyle düşün bide kimse çıkıp bunları yalanlayamıyor.Çünkü tarihi gerçekler! Örneğin gs çıkıp tamam bizimdi şu kadar ulusal şampiyonluğumuz vardı hadi onları sayın diyemiyor :hhh:
Kazanılmış kupalar abi zaten bunlar, kim nasıl yalanlayacak? Kabul edilmeyen şey ülke şampiyonluğu sayılıp, yıldıza eklenme mevzusu. Bence de sayılmamalı o ne öyle ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık