Sanjinin annesi tüm namigillerin anası olabilir mi ? İhtimal var mı?
Sanmıyorum.Sanjinin annesi tüm namigillerin anası olabilir mi ? İhtimal var mı?
Bunbukuyu çıkaramadım nerde geçiyorduHer şeye meyve yedirilebileceğini düşünmüyorum. Seride bunun dört tane örneğini gördüğümüz için bir bir kanıya vardım. Dört örnek ise Lassoo, Funkfreed, Smiley ve Bunbuku.
Hitetsu'nun çaydanlığı.Bunbukuyu çıkaramadım nerde geçiyordu
smoker cansız nesnelere meyve yedirmeyi keşfeden Vegapunk muydu?Hitetsu'nun çaydanlığı.
Evet, keşfi yapan kişi Vegapunk. Ancak Lassoo'ya meyveyi yedirenin Vegapunk olduğunu sanmıyorum. Crocodile bir Savaş Lordu olsa dahi Dünya Hükümeti bu konuda ona yardımcı olmazdı.smoker cansız nesnelere meyve yedirmeyi keşfeden Vegapunk muydu?
diğer 3ü vegapunkla direkt ilişkili. O zaman Vegapunk wanoya uğramış mıdır?
Bunu geçenlerde ben de tartışmaya açmıştım, ama bir sonuç çıkmadı. Mesela Law'un ölen kız kardeşi D. olarak sayılmıyor, düz Lami olarak kabul ediliyor adı. Eğer ailenin tamamını kabul edersek, anne ve baba dahil olmak üzere üç yeni D. daha eklememiz gerekir. Anne ve babadan D. olduğunu bildiğimiz tek kişi Ace şu an için, Law'un durumu işi bozuyor ama.D.'nin nasil aktarildigi ile alakali bir bilgi var mi? Anne ya da babadan birinin D. olmasi yetiyor mu? Sanirsam OP evreninde soyisim ataerkil isliyor [yaniliyor olabilirim tabii]. Annesi D. olup babasi D. olmayan bir cocugun isminde D. ibaresini gorebilir miyiz sence?