Katakuri'nin meyvesi Logia mıydı?Smoker, kata'nın meyvesinde haki'nin olduğu yerde yapışma oldu,logia haki birleşimi oluyormu o zaman ?
Katakuri'nin meyvesi Logia mıydı?Smoker, kata'nın meyvesinde haki'nin olduğu yerde yapışma oldu,logia haki birleşimi oluyormu o zaman ?
özel paramicia ama logia gibi akışkan .Katakuri'nin meyvesi Logia mıydı?
Logia mı, değil mi?özel paramicia ama logia gibi akışkan .
değil.Logia mı, değil mi?
O zaman tartışmaya gerek yok.değil.
Dergide çıkan haftalık bölümde Logia olduğu söylendi, ciltle çıkan versiyonda ise Özel Paramecia olarak düzeltildi.Mangada öncelikle logia denilmişti. (Sonra değiştirilse bile)
Prometheus'a meyve yedirilebileceğini sanmıyorum.Big Mom'ım ruhunu verdiği birine mesela Prometheus'a meyve yedirseler Big Mom ölürmü? Sonucta Big Mom'ın ruhunu taşıyor
Fiziken ateş oldugu icinmi ? O zaman Wano'da ki şemsiyeyi ornek verebilirim.Prometheus'a meyve yedirilebileceğini sanmıyorum.
Her şeye meyve yedirilebileceğini düşünmüyorum. Seride bunun dört tane örneğini gördüğümüz için bir bir kanıya vardım. Dört örnek ise Lassoo, Funkfreed, Smiley ve Bunbuku.Fiziken ateş oldugu icinmi ? O zaman Wano'da ki şemsiyeyi ornek verebilirim.
Tabi bunlar cansız madde meyveyi yesede icinde kalır diye düşünmedim değil ama Mr.4 silahına inu inu no mi yedirmiş .