Bonney muhtemelen Dünya Hükümeti'ne bağlı bir yerin kraliçesi, bu yüzden serbest bırakıldı.Selam @Smoker. Sence Bonney denizcilerden nasıl kaçtı ?
Bonney muhtemelen Dünya Hükümeti'ne bağlı bir yerin kraliçesi, bu yüzden serbest bırakıldı.Selam @Smoker. Sence Bonney denizcilerden nasıl kaçtı ?
Şu insanlardan vergi olarak topladığı ruhlardan olabilir mi ? Koca ananın gücüyle ilgili en açıklanmayan kısım bence.Artıkları falan bile toplayan garip şeyler vardı.Sebebini bilmiyoruz henüz, ayrıca Koca Ana'nın beden sertliğinin nedeni halen açıklanmadı. Yani Kaido istese de zarar veremeyebilirdi.
Meyveyi yemeden önce de bedeni böyle sağlamdı.Şu insanlardan vergi olarak topladığı ruhlardan olabilir mi ? Koca ananın gücüyle ilgili en açıklanmayan kısım bence.Artıkları falan bile toplayan garip şeyler vardı.
Onları cansız nesnelere hayat vermek için kullandığını biliyorum ama tamamına harcaması pek mantıklı gelmiyor.
Hala ayni mi dusunuyorsun?Jinbe olsa da olmasa da tayfa kazanır.
O zaman kafasına nasıl ödül konmuş olabilir? Geçerli bir kraliçe olsa kafasında ödül olmaz, kafasına ödül konmuş bir korsan olsa dünya hükümetine bağlı bir ülkenin soylusu olamaz? Schibukai de değildi yani.Bonney muhtemelen Dünya Hükümeti'ne bağlı bir yerin kraliçesi, bu yüzden serbest bırakıldı.
Evet, halen aynı düşünüyorum.Hala ayni mi dusunuyorsun?
Yaklasik 2.5 sene onceki soruya ek olarak:
Roger, WB, Kadio, Big Mom, Shanks ve BB kendi tayfalarinin best9 uyeleri ile olumune kapissa ne olur? Tayfalar hakkinda iyi kotu bir seyler bilindigine gore bu soruyu artik sorabilirim diye dusundum.
Bonney kendi gerçek kimliğini kullanmıyor çünkü. Kendisini yaşlı halde Sorbet Krallığı'nın kraliçesi Connie olarak askerlere tanıtmıştı. Demek ki böyle biri gerçekten var.O zaman kafasına nasıl ödül konmuş olabilir? Geçerli bir kraliçe olsa kafasında ödül olmaz, kafasına ödül konmuş bir korsan olsa dünya hükümetine bağlı bir ülkenin soylusu olamaz? Schibukai de değildi yani.
Evet var ve ihtimal kumanın annesi falan olabilir. Demek istediğim Blackbeard Bonneyi yakaldığını söylemiştir akainu‘ya ve meyve yeteneği de denizcilerin istihbaratı sayesinde biliniyordur herhalde. (Kairoseki var mıydı bilmiyorum) Bu bilgiler ışığında bir yaş ilüzyonuna kanacak değillerdir. Hele akaiunu ıssız bir adada kimseyi dinlemez. Serbest kalma nedeni için bence daha iyi bir argüman gerekir gibi.Bonney kendi gerçek kimliğini kullanmıyor çünkü. Kendisini yaşlı halde Sorbet Krallığı'nın kraliçesi Connie olarak askerlere tanıtmıştı. Demek ki böyle biri gerçekten var.
Kaçmıştır bir şekilde, başka açıklama getiremedim.Evet var ve ihtimal kumanın annesi falan olabilir. Demek istediğim Blackbeard Bonneyi yakaldığını söylemiştir akainu‘ya ve meyve yeteneği de denizcilerin istihbaratı sayesinde biliniyordur herhalde. (Kairoseki var mıydı bilmiyorum) Bu bilgiler ışığında bir yaş ilüzyonuna kanacak değillerdir. Hele akaiunu ıssız bir adada kimseyi dinlemez. Serbest kalma nedeni için bence daha iyi bir argüman gerekir gibi.