Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hawkins için diyelim ki luffy'den bir parça alıp bebeğini yaptı ve kizaru hawkins'e vurduğunda luffy'nin bebeğine vurdu. luffy normalde kizaru'nun ışınına bir kaç kere dayanabilecek güçte ki marineford'da dayanmıştı sanırım. bu durumda luffy oracıkta ölür mü yoksa yaralanır mı?

sülün kızılköpek .... bunlar odanın amirallere kişiligi yüzünden verdigi lakaplar fakat bu op evreninde amirallere takılan lakaplar degil amirallerin gerçek soyadları. ben wikiyi okurken boyle anladım

hawkins için diyelim ki luffy'den bir parça alıp bebeğini yaptı ve kizaru hawkins'e vurduğunda luffy'nin bebeğine vurdu. luffy normalde kizaru'nun ışınına bir kaç kere dayanabilecek güçte ki marineford'da dayanmıştı sanırım. bu durumda luffy oracıkta ölür mü yoksa yaralanır mı?
Her bebek tek kullanımlık. Tekte gitmezse, ölmez.

sülün kızılköpek .... bunlar odanın amirallere kişiligi yüzünden verdigi lakaplar fakat bu op evreninde amirallere takılan lakaplar degil amirallerin gerçek soyadları. ben wikiyi okurken boyle anladım
Hayır. Yeteneklerine göre verilmiş Momotaroo Efsanesi'nden gelme lakaplar. Yanlış anlamışsın.

Smoker sence Bonneyin Wb tayfası ile ne gibi bir bağlantısı var.Wb nin ölümü yüzünden mi yoksa Ace in ölümü yüzünden mi dellenip daldı Bb tayfasına.
-Wb için ise; zamanında yardım etmiştir Bonneyin yaşadığı adaya, Bonneyde kendine idol olarak Wb yi seçip korsan olmuştur.belkide Wb nin kızıdır
- Ace için ise;Aşık olmuştur büyük ihtimalle.bizim salak Luffye Hancock aşık olmuş Ace için Bonney az bile :)

Smoker, yanılmıyorsam Luffy tayfası Sabondy'deyken, Rayleigh'in orda olabileceği Garp'a bildirilmiş Garp'ta denizciler bile 2 efsaneyle başa çıkamaz demişti ve hemen sonrasında da ben onunla sonra ilgilenirim gibi bişey söylemişti, Garp'ın bu sözü savaş, emeklilik derken havada mı kaldı?

yani tekte gitmeme ihtimali var değil mi? biraz da bunu sormak istemiştim.
Evet. Tekte gitmez.

Tamam onu anlıyorumda, yani böyle birşey ilk defa oluyor. Oda Sensei'nin meyve olarak özellikle suda yaşayan bir hayvanı seçmesi sanki komedisine yapılmış gibi geldi. bu konuda herhangi bir açıklama oldu mu?
Her şeyin bir ilki vardır. Komedi ile alakası yok. Sonuçta bu hayvan karada da yaşayabiliyor.

Oyajiye kullanırsa malca olur tabi o ayrı ama Bonneyinkinden daha iyi bence çünkü Yere dokunuyor ve amura dönüşüyo, Magma felan çıakrtıyo yani ortamın zamanıyla oynuo ve Meyvesini güzel Kullandığı için Z nin sağ kolu. Meyve fena değil ama yine burda da gördüğümüz gibi Meyveyi kullanan kişi çok fark ediyorç Bu meyveyi Buggye verseydi Oda harap olurdu mesela.

Bu arada 20 sene demişsinde wikide 12 diyor yanlış okudun galiba usta yada ben mi yanlışım. wikide şöle diyor: "This fruit's main strength is that it allows the user to turn back the age of anything and anyone they touch by twelve years per hit"

Modo Modo No Mi: http://onepiece.wikia.com/wiki/Modo_Modo_no_Mi
Meyve dediğin gibi güzel. Özellikleri falan iyi. Yıl konusunda da dediğin gibi yanlış okumuşum. Bir an twenty görmüşüm sanırım.

Smoker Mihawk konusunda geçmiş.Zoro ile Luffy'nin aynı olduğunu yada eşit olduğunu söylemiş diyorlarda.Nette araştırdım pek böyle bilgiye rastlamadım? Uydurma bir olay mı yoksa gerçeklik payı var mı? Sbslere baktım orda da öyle bir şey söylememiş.Beni aydınlatırsan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık