Evet. Ama One Piece'te durum farklı.bu isim soy isim meselesine kafam takıldı.Japonlar'da önce soy isim sonra isim mi kullanılıyor?
Evet. Ama One Piece'te durum farklı.bu isim soy isim meselesine kafam takıldı.Japonlar'da önce soy isim sonra isim mi kullanılıyor?
Her bebek tek kullanımlık. Tekte gitmezse, ölmez.hawkins için diyelim ki luffy'den bir parça alıp bebeğini yaptı ve kizaru hawkins'e vurduğunda luffy'nin bebeğine vurdu. luffy normalde kizaru'nun ışınına bir kaç kere dayanabilecek güçte ki marineford'da dayanmıştı sanırım. bu durumda luffy oracıkta ölür mü yoksa yaralanır mı?
Hayır. Yeteneklerine göre verilmiş Momotaroo Efsanesi'nden gelme lakaplar. Yanlış anlamışsın.sülün kızılköpek .... bunlar odanın amirallere kişiligi yüzünden verdigi lakaplar fakat bu op evreninde amirallere takılan lakaplar degil amirallerin gerçek soyadları. ben wikiyi okurken boyle anladım
yani tekte gitmeme ihtimali var değil mi? biraz da bunu sormak istemiştim.Her bebek tek kullanımlık. Tekte gitmezse, ölmez.
Evet. Tekte gitmez.yani tekte gitmeme ihtimali var değil mi? biraz da bunu sormak istemiştim.
Her şeyin bir ilki vardır. Komedi ile alakası yok. Sonuçta bu hayvan karada da yaşayabiliyor.Tamam onu anlıyorumda, yani böyle birşey ilk defa oluyor. Oda Sensei'nin meyve olarak özellikle suda yaşayan bir hayvanı seçmesi sanki komedisine yapılmış gibi geldi. bu konuda herhangi bir açıklama oldu mu?
Meyve dediğin gibi güzel. Özellikleri falan iyi. Yıl konusunda da dediğin gibi yanlış okumuşum. Bir an twenty görmüşüm sanırım.Oyajiye kullanırsa malca olur tabi o ayrı ama Bonneyinkinden daha iyi bence çünkü Yere dokunuyor ve amura dönüşüyo, Magma felan çıakrtıyo yani ortamın zamanıyla oynuo ve Meyvesini güzel Kullandığı için Z nin sağ kolu. Meyve fena değil ama yine burda da gördüğümüz gibi Meyveyi kullanan kişi çok fark ediyorç Bu meyveyi Buggye verseydi Oda harap olurdu mesela.
Bu arada 20 sene demişsinde wikide 12 diyor yanlış okudun galiba usta yada ben mi yanlışım. wikide şöle diyor: "This fruit's main strength is that it allows the user to turn back the age of anything and anyone they touch by twelve years per hit"
Modo Modo No Mi: http://onepiece.wikia.com/wiki/Modo_Modo_no_Mi