Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonney in meyvesı herkese etkı edıyormu? etmedıgı kısıler varsa neden etmıyor olabılır?

ayrıca bır sorum daha olacaktı..aın bu gucunu neden z ın uzerınde uygulamadı?

az degıl 12 yıl genclestırmıs olacaktı..
Muhtemelen ediyordur. Haki zırhı sayesinde kurtulunabilir.
Zephyr gururuna yedirememiştir.

Smoker Mihawk konusunda geçmiş.Zoro ile Luffy'nin aynı olduğunu yada eşit olduğunu söylemiş diyorlarda.Nette araştırdım pek böyle bilgiye rastlamadım? Uydurma bir olay mı yoksa gerçeklik payı var mı? Sbslere baktım orda da öyle bir şey söylememiş.Beni aydınlatırsan sevinirim.
Çeviri hatası yapılmış. Luffy ile Zoro'nun eşit dövüş ruhu olduğu yazıyor. İman güçleri aynı yani.

-Ain ve Binsi direk one piecete görme ihtimalimiz varmı ??
-Amiraller 2 yıl sonra kendilerini geliştirmişmidir ?? film Z de kizaru baya hızlanmıştı.
-Gerçektende Rogerın yüzündeki bıyık burun kıllarının uzaması ilemi oluştu ??
- Var. Ben göreceğimizi düşünüyorum.
- Sanmıyorum. Kendilerinin son limitlerindeler. Bana hızı aynı geldi.
- Yeşil Veri Kitapçığı'nda Oda bıyık değil, burun kılları olduğunu söyledi. Yine de bunun şaka olduğu düşünülüyor.

oruç reisi ''Urouge'' koymuşlar buna bi açıdan sevindim.. ama burda bi eksiklik var acaba oda oruç reis ten bence daha büyük bir korsan olan hızır reisi one piece de kullanmış olabilirmi.. eğer kullanmışsa sence kimdir...(shanks olabilme ihtimali var mı sence) daha önce cevapladıysan kusura bakma.. daha tüm soru cevap bölümünü ve kütüphaneyi okuyamadım.. foruma bu kadar emek verdiğin için teşekkür ederim...

oruç reisi ''Urouge'' koymuşlar buna bi açıdan sevindim.. ama burda bi eksiklik var acaba oda oruç reis ten bence daha büyük bir korsan olan hızır reisi one piece de kullanmış olabilirmi.. eğer kullanmışsa sence kimdir...(shanks olabilme ihtimali var mı sence) daha önce cevapladıysan kusura bakma.. daha tüm soru cevap bölümünü ve kütüphaneyi okuyamadım.. foruma bu kadar emek verdiğin için teşekkür ederim...
Belki Beyazsakal'dır. Ancak Shanks olduğunu sanmıyorum. Yine de kızıllıktan bir alaka kurulabilir.

Gol D. Rogerın ılk ray sanla karsılastıgındakı yası ve oldugundekı yası kactı?

ayrıca boy uzunlugu kactır? mısal ray san dan uzunmuydu?
Yaşına dair hiç bilgi verilmedi. Sadece 50 yıl önce çaylak olduğunu ve 24 yıl önce öldüğünü biliyoruz.

Boyuna dair bilgi de yok. Tam bir kapalı kutu yani. Manga kapağında Beyazksakal'ın omzuna falan geliyordu. 3 metre civarı olabilir.

Yaşına dair hiç bilgi verilmedi. Sadece 50 yıl önce çaylak olduğunu ve 24 yıl önce öldüğünü biliyoruz.

Boyuna dair bilgi de yok. Tam bir kapalı kutu yani. Manga kapağında Beyazksakal'ın omzuna falan geliyordu. 3 metre civarı olabilir.

usta bu adam 25-26 senede savaşarak korsanlar kralı olduysa luffy nasıl başaracak bu işi ? aktif olarak 6-8 ay zaman atlaması ile 2.5 senedir korsan yoksa başka bir zaman atlaması olabilir mi?

Belki Beyazsakal'dır. Ancak Shanks olduğunu sanmıyorum. Yine de kızıllıktan bir alaka kurulabilir.
bende hızırın kelime anlamı kızıllıktan sebep olabilir mi acaba diye düşündüm... hızır reis hayatını okuyunca şaşırdım .. eğer vaktin varsa tavsiye ederim... cevaplayarak dikkate aldığın için teşekkür ederim...

usta bu adam 25-26 senede savaşarak korsanlar kralı olduysa luffy nasıl başaracak bu işi ? aktif olarak 6-8 ay zaman atlaması ile 2.5 senedir korsan yoksa başka bir zaman atlaması olabilir mi?
Hayır. Grand Line'a girdikten 3 yıl sonra Korsanlar Kralı oluyor. Onun öncesinde Doğu Mavi'den çıkmıyor yani.

Sadece one piece ile mi ilgili soru sorabiliyoruz? Diğer anime/mangalar ile ilgili de sorabilir miyim?
Naruto için ayrı soru cevap konusu var. Anime izleyen biri değilim, o yüzden sorularına cevap veremeyebilirim.

26 yıl boyunca korsanlık yapmıs demekkı..caylak donemınde 20-23 yasında desek oldugunde ortalama 50 yasında dıyebılırız..3 metre cıvarı ıse baya ırı kıyımmıs demekkı..amırallerle aynı boydaymıs demekkı..
Yanlış hatırlıyormuşum. Omzuna gelmiyor. Daha kısa.

bende hızırın kelime anlamı kızıllıktan sebep olabilir mi acaba diye düşündüm... hızır reis hayatını okuyunca şaşırdım .. eğer vaktin varsa tavsiye ederim... cevaplayarak dikkate aldığın için teşekkür ederim...
Öyle bir teori vardı zamanında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık