Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yapay şeytan meyvesi kullanıcıları denizde çekiç olur mu? Ne düşünüyorsun?
Olurlar. yapay bile olsa Şeytan Meyvesi sonuçta.

sence ılerleyen zamanlarda lufy-zoro-sanjı dısında dıgerlerı hakı kullanabılecekmı? ayrıca zoro ve sanjı su anda kendılerınde olmayan dıger hakılerı uyandırabılecekmı?
Kullanırlar illaki. Zoro ve Sanji'de sadece Haoshoku Haki eksik. O da çıkmaz bu saatten sonra.

Shanks'ın Mihawk ve WB ile olan karşılaşmalarında havanın değişimine şahit olduk. Dragon var diğer taraftan, havayı değiştirebildiği söylenen.
Shanks'ın bu özelliği sence yediği bir şeytan meyvesi midir?, haki ile mi alakası vardır?, veya görmediğimiz başka bir güç olabilir mi?

smoker vs zoro olsa smoker kazanır mı ?

marconun ıyılesme ozellıgıne neler dahıl.. zehırı de ıyılestırebılır mı ? luffy hormon alarak ıyılestırmıstı..

marconun hızı ne kadar ıyıdır ? hancock aokıjıye kosmaya basladıgında marco coktan tekme atmıstı marco hancocktan hızlı dıyebılır mıyız ?

coby nın dourıkısı tahmınen ne kadardır ? mantranın yanında zırh hakısıde ogrenmısmıdır ?
Kazanabilir de, kaybedebilir de. Net bir şey söyleyemem.

Sanmıyorum. Fiziksel yaraları iyileştiriyor sadece. Kolu bacağı kopsa geri çıkarabilir.

Diyemeyiz. Yarış hızı ile anlık yer değiştirme birbirinden çok farklı. Smoker düz yolda Luffy'den hızlı, ancak anlık yer değiştirmede ise Luffy daha hızlı.

1500 falandır. Bana göre bir Jabra seviyesinde bile değil şu an. Uyandırmışsa vardır. Ancak seviyesinin Tashigi'den fazla olduğunu sanmam.

Shanks'ın Mihawk ve WB ile olan karşılaşmalarında havanın değişimine şahit olduk. Dragon var diğer taraftan, havayı değiştirebildiği söylenen.
Shanks'ın bu özelliği sence yediği bir şeytan meyvesi midir?, haki ile mi alakası vardır?, veya görmediğimiz başka bir güç olabilir mi?
Haoshoku Haki'nin gücüne bağlıyorum ben bunu.

big mom un sad ile bir zoan yaratık tayfası oluşturuyor gibi luffy ile beraber diğer müttefiklerle büyük bir savaş bekliyor gibi senin görüşün ne ?

Smoker sence Bonneyin Wb tayfası ile ne gibi bir bağlantısı var.Wb nin ölümü yüzünden mi yoksa Ace in ölümü yüzünden mi dellenip daldı Bb tayfasına.
-Wb için ise; zamanında yardım etmiştir Bonneyin yaşadığı adaya, Bonneyde kendine idol olarak Wb yi seçip korsan olmuştur.belkide Wb nin kızıdır
- Ace için ise;Aşık olmuştur büyük ihtimalle.bizim salak Luffye Hancock aşık olmuş Ace için Bonney az bile :)
Smoker önceden sormuştum ama arada atladın sanırsam,yenileyeyim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık