One Piece serisinde göz gücü bulunmuyor. Sadece Mihawk'ın istediğinde hayatı slow motion gördüğünü biliyoruz, bunun da gözleri ile ilgisi var mı kesin değil. Zoro'da öyle bir olay olduğunu sanmıyorum. Mihawk'ın şahin gözleri çocukluğundan beri varmış.Zoro mihawkın eğitimden sonra bi gözü kapalı olarak geldi.Kapalı gözü mihawk gibi şahin gözü olarak karşımıza çıkabilir mi bu konuda bilgi verebilir misiniz.?
Peki istediği zaman slow motion gördüğü nerde açıklandı?One Piece serisinde göz gücü bulunmuyor. Sadece Mihawk'ın istediğinde hayatı slow motion gördüğünü biliyoruz, bunun da gözleri ile ilgisi var mı kesin değil. Zoro'da öyle bir olay olduğunu sanmıyorum. Mihawk'ın şahin gözleri çocukluğundan beri varmış.
Peki istediği zaman slow motion gördüğü nerde açıklandı?
Görüntü yavaşlamadan ya da karşındaki her neyse onun hızına çıkmadan, yüksek hızdaki bir cismi takip edemezsin.Dracule Mihawk has exceptional eyesight, able to easily track Luffy's high speed Gear Second movements, and strike with extreme precision, releasing a long-range slash at him while there was a chaotic battlefront of New World pirates and Marine officers between them.
Olabilir.smoker sence luffy korsanlar kralı olduğunda zoro shanks tan güçlü olur mu
demişsiniz ben bi ek yamak istiyorum brook haric imis yomiyomi no meyvesini yemisti vücudu iskelet oldugu icin batmıyormuşben şeyi soracaktım.
şimdi şeytan meyvesini yiyenler suda çekiç gibi oluyorlar , güçlerini kaybediyorlar falan
ben daha warship arc ı yeni bitirdim
ilerde luffy bunu aşabiliyormu?
Hayır. O aşılabilecek bir durum değil. Meyve yersen kesinlikle suda batarsın.
Büyük ihtimal eğitim günlerine dair bir flashback yapılır. O zaman görürüz.smoker sence zoronun kapanan gözüyle ilgili ilerde nasıl olduğu ve neden olduğu hakkında bölümler gelirmi yoksa normal bi yara gibi mi düşünülür.
Baş Gardiyan Shiliew panzehir verip kurtardı, kendileri kurtulmadı.s.a smoker impell down da karasakal tayfası hapishane müdürünün zehrinden nasıl kolayca kurtuldu ?
Brook'ta suda batıyor. Sadece kısa bir süre koşabilir.demişsiniz ben bi ek yamak istiyorum brook haric imis yomiyomi no meyvesini yemisti vücudu iskelet oldugu icin batmıyormuş