2. resimde gördüğün gibi, Akainu olaya girmiş bile. Jinbe orda Haki ile vursa bile, aynı yumruğu yerdi.Smoker şu iki kare hakinin daha iyi olduğunu göstermiyor mu ?
Akainu eli yanan jinbe'ye vuruşu yapmadan önce bu saldırı ile o bölüm durduruluyor
Jinbe'nin vuruşu
hiç bişey olmamış gibi aynen magma yumruğunu yapıştırıyor, luffy ve jinbe ağır yara alıyor, luffy'nin göğsüne X işareti bu sahneden sonra oluyor
Eder.Denizkızı prensesi Noahın üstüne çıksa gemi hala onu takip edermi ayıldıktan sonra
Ace'in sadece Logia gücü var. Jinbe, farklı teknikler kullanabiliyor. O yüzden öyle düşünüyorum.luffy ace'i yener demişin ama jimbei yenemez demişin ace zaten jimbeiyi yenmemişmiydi ?
Aokiji'nin yıkıcı bir gücü yok bence. Genel kanı da bu yöndedir sanırım.amiral demek yıkıcı gücü olması gerekmiyor dedin ama, 3 amiralin de yıkıcı gücü muazzam. ben öyle düşünüyorum yani.
Malesef.Anime 513te Doflamingonun konuştuğu adam hakkında bi bilgi varmı?
Şimdi, Luffy ve adamları neden Roger tayfası ile karşılaştırılıyor onu anlamadım. Yani şart mı Luffy'nin Roger'ı, Zoro'nun Rayleigh'i geçmesi şart mı? Amiral seviyesine çıkacak bu arkadaşlar ama zamanla.doğru diyosun Smoker tecrübe çok önemli ona katılıyorum ama sana lgöre de bi zaman atlaması daha olmaz mı o zaman yoksa Luffy tecrübe kazanana kadar biz yaşlanırız bir de yeterince tecrübe kazandığında Zoro ve Sanji de amirallerle dövüşebilecektir değil mi? Yoksa bi Luffy hangi birini yenecek Roger'ın en iyi adamı amirallerle rahat dövüşbilecek güce sahipti sonuçta aynı şekilde Beyazsakal'ında en iyi adamları amirallerle dövüşüyordu çok rahat yani bizim Zoro ve Sanji de o seviyeye gelecektir değil mi?
Shiki'nin bacakları yoktu. Yaşlanmıştı. Bunlar büyük dezavantajlar.usta shiki zamanında gold d. roger ile kapışmış, garp&sengoku ile aynı anda kapışmış marinefordu yerle bir etmişler bu kapışmalarda ama daha haki kullanamayan luffy tarafından yenilmiş bu durum insanı şaşırtıyor sence shiki harcanmadı mı? Üstelik shiki sence rayleigh ile denkler?
Çünkü Hükümet çatısı altında çalışıyor. Savaş gücü değil yani.Kong neden ace'nin idamına katılmamış sence?
Yener.Ace magellan'ı yenebilir mi?