Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker
Demek istediğim şey taşı,betonu kağıtmışcasına kesebilen bir yeteneği var aynı şeyi suya veya ateşe(elementler) de yapabilirmi ?

facebook da gördüm de killer süpernovalar arasına girmiş ama zoro girmemiş ve tayfadan ayrıldı gibi yazılarda okudum doğru mu yani bir bilgin varmı varsa söylermisin ? Ve neden ayrıldı?

Bide luffy yeni dünyada bunlarla karşılaşır mı ve karşılaşırsa en cok zorlanacağı kişi kim olur?

facebook da gördüm de killer süpernovalar arasına girmiş ama zoro girmemiş ve tayfadan ayrıldı gibi yazılarda okudum doğru mu yani bir bilgin varmı varsa söylermisin ? Ve neden ayrıldı?
bide luffy yeni dünyada bunlarla karşılaşır mı ve karşılaşırsa en cok zorlanacağı kişi kim olur?
Doğru değil. Öyle şeyleri kimse bilemez. Çünkü Oda açıklamaz.
İllaki karşılaşacak, bana göre en çok zorlanacağı kişiler Hawkins, Drake ve Kid.

Bide gösterilen resimde Jewery bonney de gözükor hemde sapasağlam Akainu tarafından yakalanmıştı nasıl kactı ki? (Resimler E.ODA Onaylı deniyor)
tamam pardon yalnışlıkla oldu daldım yazdım soruyu gerçek değil e.oda acıklamaz demıstın :) özür :üzgünüm:

Hocam şimdi Luffy silahlanmanın hakisini etkili biçimde kullanabiliyor,benim merak ettiğim silahlanmanın hakisini tüm vucuduna sarıp saldırabilir mi?

Arbasta arc'ında savaş başlamadan önceki bölümlerde Luffy Zoro ve Chopper çölde bulunan mağara gibi bir yere giriyorlar ve orada yer çöküyor Zoro bir yere düşüyor. Ardın da Luffy ve chopper da geliyor. Orada buldukları ve anlamadıkları şey nedir. Pluton'un bulunduğu yer mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık