Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainun filo amirali olması denizcileri sence nasıl etkiler? İyi etkilerse ne gibi iyileri olur kötü etkilerse ne gibi kötüleri olur? Son sorumda Denizcilerin içinde dürüst çalışan biri olarak sana masumlarla dolu bir gemiyi havaya uçurma emri verseler tepkin ne olurdu?

Akainun filo amirali olması denizcileri sence nasıl etkiler? İyi etkilerse ne gibi iyileri olur kötü etkilerse ne gibi kötüleri olur? Son sorumda Denizcilerin içinde dürüst çalışan biri olarak sana masumlarla dolu bir gemiyi havaya uçurma emri verseler tepkin ne olurdu?
Akainu'nun çok katı bir adalet anlayışı olduğu bariz birşey. Şayet Marineford Savaşı'nda Sengoku değil de, Akainu Filo Amirali olsaydı, savaş bitmezdi. Jinbe'nin de belirttiği gibi, Denizciler eski hallerinden çok daha güçlü konumdalar, ayrıca daha da vicdansızlar.
Bana emir verilmesinden hoşlanmam. İstemiyorsam da yapmam.

Rononoa Zoro vs Mihawk'ın gerçekleşecek mi ? bu konu hakkında ne düşünüyorsun zoro yenerse onu öldürürmü ?

Monkey D. Garp

Bugün ohara bölümlerine şöyle göz attım da biraz.
Jaguar D. Saul adam güçlü bir dev koramiral ,yıkım çağrısında olsun bazı görevlerde olsun gereksiz yere sivil öldürmeyi mantıksız ve gereksiz buluyor.Buster Call için Sengoku onu görevlendirmek istediğinde gitmek istemedi kaçtı.Bu adam bile WG'nin karanlık yüzünün farkına varmışken Garp'ın hiç birşeyden haberdar olmaması çok mantıksız.
Peki bu Garp nasıl birisi.WG yi bildiği halde mi yanında duruyor yoksa gerçekten hiç mi bilgisi yok.(kendi yavrusu bile devrimciyken bu ihtimal çok saçma geliyor)
Ohara da o olaylar olduğunda neredeydi.
Sengoku nasıl birisi, WG'nin verdiği emirleri niye kendi adaletince sorgulamıyor.
Bunlar iyi insanlar değil mi(bir saul kadar bile mi değiller).Adam bile şüpheleniyor da bunca sivilin öldürülmesi(güya antik silahın uyanma tehlikesi kılıfı var ama halk için göstermelik sebep bu.yoksa bunlar(garp,sengoku) da mı buna inanıyor ancak o kadar basit adamlar olmadıkları belli niye peki?)Bundan sonra Garp nasıl sahne alır.Aradan çekilir mi tamamen yoksa bir rol üstlenir mi sonlara doğru.Biraz uzunca kendi düşüncelerinden bahsetsen memnun olurum.karışık oldu ama sen anlarsın mesajı.

Brook'un afrosuna neden değer verdiğini hatırlıyamıyorum Thiller Bark Arc ta söylenmişti sanırım ama söylenmemiş te olabilir emin olamamıyorum hatırlıyan var mı

Pandaman

Bir sorum daha olacak,kusura bakma toplu sormuyorum ama yeni takildi aklima bu soru:Law Luffy'yi kurtardiktan sonra sence Luffy'ye birsey yapmis olabilir mi?Yani ameliyat ederken içine birsey yerlestirmesi gibi ya da boyle birsey,cunku onu ilk gordugumuzde kotu ununden cok bahsedildi,olum cerrahi falan dendi onun için ama o unun hakkini vermedi bence,baya iyi biri gibi gozuktu bana bu yuzden Luffy'ye birsey yapmis olabilir,sen ne dusunuyorsun?Yabanci bir forumda bir teori gordum,Law Luffy'nin kalbini aldi diye,ama o zaman Gear 2 nasil yapiyor?Sen ne dusunuyorsun?

Animeciler mangayı renklendirirken Oda'ya danışıyorlar mıdır? Oda'nın hayal ettiği gibi mi renklendiriyorlar yoksa kendi kafalarına göre mi yapıyorlar merak ediyorum.

hacı sence Magellan o spider saldırısıyla (etrafa zehirli gaz saldığı saldırı) bir logiaya zarar verebilirmi ?

logialar şekil değiştiriyorya o anda nefes alabiliyorlarmı ? alamıyorlarsa nasıl dayanıyorlar ? alıyorlarsa magellandan etkilenmeleri normal olmazmı ?
Bu konuyu çok düşündüm. Logia türlerinin nefes alma ihtiyacı hissetmediklerini düşünüyorum. Yani öz bedenlerine döndürülmeden önce. Doğa ile bütün olduklarından nefes almadan yaşayabiliyorlar.

Rononoa Zoro vs Mihawk'ın gerçekleşecek mi ? bu konu hakkında ne düşünüyorsun zoro yenerse onu öldürürmü ?
Gerçekleşeceğini sanmıyorum. Zoro'nun hedefi dünyanın en iyi kılıçustası olmak. Bu unvan Mihawk'ta olduğundan onunla dövüşmek istiyordu. Olursa birgün dövüşürlerse, öldürmez.

Bugün ohara bölümlerine şöyle göz attım da biraz.
Jaguar D. Saul adam güçlü bir dev koramiral ,yıkım çağrısında olsun bazı görevlerde olsun gereksiz yere sivil öldürmeyi mantıksız ve gereksiz buluyor.Buster Call için Sengoku onu görevlendirmek istediğinde gitmek istemedi kaçtı.Bu adam bile WG'nin karanlık yüzünün farkına varmışken Garp'ın hiç birşeyden haberdar olmaması çok mantıksız.
Peki bu Garp nasıl birisi.WG yi bildiği halde mi yanında duruyor yoksa gerçekten hiç mi bilgisi yok.(kendi yavrusu bile devrimciyken bu ihtimal çok saçma geliyor)
Ohara da o olaylar olduğunda neredeydi.
Sengoku nasıl birisi, WG'nin verdiği emirleri niye kendi adaletince sorgulamıyor.
Bunlar iyi insanlar değil mi(bir saul kadar bile mi değiller).Adam bile şüpheleniyor da bunca sivilin öldürülmesi(güya antik silahın uyanma tehlikesi kılıfı var ama halk için göstermelik sebep bu.yoksa bunlar(garp,sengoku) da mı buna inanıyor ancak o kadar basit adamlar olmadıkları belli niye peki?)Bundan sonra Garp nasıl sahne alır.Aradan çekilir mi tamamen yoksa bir rol üstlenir mi sonlara doğru.Biraz uzunca kendi düşüncelerinden bahsetsen memnun olurum.karışık oldu ama sen anlarsın mesajı.
Garp'ın olan herşeyden haberi var. Ancak başka düşüncelerle aklı bulandırılmış olabilir. Günümüz dünyasında herkes Kutsal Ejderler'in tanrı soyundan geldiğine inanıyor. Bunu da kimse sorgulamıyor. Garp'ta böyle düşündürülmüş olabilir. Ohara'ya tüm dünya diş biliyordu. Robin için şeytanın çocuğu denmesi, herşeyi net olarak açıklıyor. Garp ve Sengoku piyon olarak kullanılan adamlar bana göre. Bir gerçekliğe inandırılmışlar ve sorgulanmaları yasaklanmış.

Brook'un afrosuna neden değer verdiğini hatırlıyamıyorum Thiller Bark Arc ta söylenmişti sanırım ama söylenmemiş te olabilir emin olamamıyorum hatırlıyan var mı
Malum Brook bir iskelet, eğer saçları giderse Laboon onu tanıyamaz. Bu yüzden saçlarına değer veriyor.

smoker tayfada bi simge gerekmez mi dövme gibi beyazsakal korsanlarının hepsinde var shanks ve tayfasında da öyle hem daha karizma durur hemde bağlılıklarının bi göstergesi olur bunun olma ihtimali var mı
Gerek yok. Shanks'ın tayfasında öyle birşey yok. Beyazsakal Korsanları'da çok adamdan oluşuyordu. Bizim tayfa 9 kişi toplamda.

Teach kaçmadı "Hakkımı sonra kullanacağım." dedi. Shanks'te buna ses çıkarmadı. Ayrıca çok yanlış bir argüman seçmişsin. Çünkü Teach'te bir Yonko.

Aram iyi falan değil. Sadece orda bana yaptığı iyiliğe karşılık verdim. Bir dahaki karşılaşmamızda Luffy'i yakalayacağım, tayfası pek umrumda değil.
Bir tartışma çıksın istemiyorum ama Teach "Hakkımı sonra kullanacağım" değil, "Bu adamlarla savaşmak için daha çok erken" dedi. Aradaki farksa senin söylediğinde Teach yeterli güçteyken bunu söylemiştir, benim söylediğimde Shanks'a henüz gücü yetmediği için bunu söylemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık