Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker senin meyve tipin logia alabastada da zindana girdiğinde oradan duman olup çıkamazmıydın?

Şuan o ünvan hala Mihawk da ama Luffy korsanlar kralı olunca Zoro da Otomatikmen Kara Kral gibi mi olacak? Kılıç Ustalarının en iyisi mi olacak yani? O ünvanı almak için Düelloya gerek yok mu?

Bir sorum daha olacak,kusura bakma toplu sormuyorum ama yeni takildi aklima bu soru:Law Luffy'yi kurtardiktan sonra sence Luffy'ye birsey yapmis olabilir mi?Yani ameliyat ederken içine birsey yerlestirmesi gibi ya da boyle birsey,cunku onu ilk gordugumuzde kotu ununden cok bahsedildi,olum cerrahi falan dendi onun için ama o unun hakkini vermedi bence,baya iyi biri gibi gozuktu bana bu yuzden Luffy'ye birsey yapmis olabilir,sen ne dusunuyorsun?Yabanci bir forumda bir teori gordum,Law Luffy'nin kalbini aldi diye,ama o zaman Gear 2 nasil yapiyor?Sen ne dusunuyorsun?
Law'ın iyi ya da kötü biri olduğu kişiye göre değişir. Ben kötü bir karakter olduğunu düşünüyorum. Bunun haricinde sen ününün hakkını veremeyeceğini düşünüyorsun ama adamın esinlenildiği kişi Josef Mengele. 2 milyon kişinin üzerinde deneyler yaparak katletmiş bu adam, lakabı Angel of Death, Law'ın lakabı Surgeon of Death. Gerisini sen anlamışsındır. Luffy'den birşey alsa ya da koysa Luffy bunu farkederdi.

Animeciler mangayı renklendirirken Oda'ya danışıyorlar mıdır? Oda'nın hayal ettiği gibi mi renklendiriyorlar yoksa kendi kafalarına göre mi yapıyorlar merak ediyorum.
Oda her karakterin rengini seçiyor zaten, ama bazen renkler değiştirilebiliyor.

Stark

Usta senin bilgine saygı duyuyorum.Sence Jinbei tayfaya gelir mi? Gelirse ne kadar sürer gelmesi?

Bir tartışma çıksın istemiyorum ama Teach "Hakkımı sonra kullanacağım" değil, "Bu adamlarla savaşmak için daha çok erken" dedi. Aradaki farksa senin söylediğinde Teach yeterli güçteyken bunu söylemiştir, benim söylediğimde Shanks'a henüz gücü yetmediği için bunu söylemiştir.
http://www.mangareader.net/103-49859-9/one-piece/chapter-580.html

Gücü yetmeyeceğinden ya da korktuğundan savaşmak istemeyen bir adam böyle mi gider? Akainu'dan kaçtığı ve Shanks ile dövüşmek istemediği iki sahneyi karşılaştırırsan ne demek istediğimi anlarsın. Teach'in teke tekte gücü her zaman Shanks'e yetecek seviyedeydi zaten. Marco, Jozu ya da Ace hayvan gibi meyveleri var bu adamların, buna rağmen Teach meyvesiz bu adamlardan daha güçlü bir konumda. Bir karakteri sırf sevmediğimden ezecek değilim.

Animeleredeki burun kanama olayı nedir ? Reel'dede bu mümkünmü merak ettim.
Burun kanama dalgası Dragon Ball'da Muten Roshi-sama'dan çıktı sanırım. Ondan sonra da her sapık karakter için kullanıldı. Gerçekte çok nadir olan bir olaymış.

smoker senin meyve tipin logia alabastada da zindana girdiğinde oradan duman olup çıkamazmıydın?

Şuan o ünvan hala Mihawk da ama Luffy korsanlar kralı olunca Zoro da Otomatikmen Kara Kral gibi mi olacak? Kılıç Ustalarının en iyisi mi olacak yani? O ünvanı almak için Düelloya gerek yok mu?
Çıkamazdım. Kafeslerin deniz suyu yoğunluğu fazlaydı. Yaklaştığım zaman gücümü kullanamazdım.
Unvanı taşıyanı yendiğinde en iyi olur.

Smoker , eustas kid vs Luffy olsa meyve olarak hangisi diğerine avantajlı olur.
Kid'in meyvesinin tüm özelliklerini bilmiyorum. Yorum yapamam.

Usta senin bilgine saygı duyuyorum.Sence Jinbei tayfaya gelir mi? Gelirse ne kadar sürer gelmesi?
Gelmeyeceğini düşünüyorum.

Smoker sence Yeni Dünya'da Croco-boy'u nasıl bir pozisyonda izleyeceğiz?Luffy'nin Marineford'a tekrar gelişi haberini aldığında boş durmayacağını görmüştük.Bir de sence İva-sama Crocodile'ın sırrından bahsetti.Sence bu sır ne olabilir?Şimdiden teşekkürler.

Smoker sence Yeni Dünya'da Croco-boy'u nasıl bir pozisyonda izleyeceğiz?Luffy'nin Marineford'a tekrar gelişi haberini aldığında boş durmayacağını görmüştük.Bir de sence İva-sama Crocodile'ın sırrından bahsetti.Sence bu sır ne olabilir?Şimdiden teşekkürler.
Yine güçlü bir pozisyona gelmiş ve yanına adamlarını toplamıştır. Ada yerine gemide kaldığını düşünüyorum. Sırrı da büyük ihtimal eskiden kadın olmasıdır, Ivankov'dan da kendisini erkeğe dönüştürmesini istemiştir.

Pandaman

Yine güçlü bir pozisyona gelmiş ve yanına adamlarını toplamıştır. Ada yerine gemide kaldığını düşünüyorum. Sırrı da büyük ihtimal eskiden kadın olmasıdır, Ivankov'dan da kendisini erkeğe dönüştürmesini istemiştir.
Ben de ilk basta oyle dusunuyordum ama sonradan Oda Shichibukailerin cocuk hallerini çizdi.Orda Crocodile hiç kiza benzemiyor:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık