20 küsür.hani şu roger'ın rayleigh ile ilk tanıştığı zamanlar vardı ya,tahminen roger kaç yaşlarında olabilir?
Hayır. Açıklanmadı.smoker-san bonney in yaşı hakkında hiç bilgi var mı?
Var. Sanji ölümden döndü, bu olay yüzünden.burun kanamasının gerçeklik payı var mı yoksa tamamen öylesine bi espri mi ?
Ediyor. Teknikleri olağan üstü.hocam sence mihawk en iyi kılıç ustası ünvanını hak ediyor mu? şu ana kadar gösterildiği kadarıyla.
Zarar göreceğini pek sanmıyorum. En fazla gemiyi parçalardı ama Beyazsakal'a birşey olmazdı.Sence Mihawk'ın göndermiş olduğu saldırıyı Wb doğrudan almış olsa ne derece zarar görmüş olurdu WB ?
Çevrilmedi.Naruto neden 555'den 559 atladı aradaki bölümler çevrilmedimi? yoksa o bölümler yokmu
İkiye bölerdi. Ölürdü yani.Benim sormak istediğim Doğrudan bedenine alsa ne tür bir hasar verir ? Savaş boyuna ciddi yaralar almasına rağmen yıkılmayan adama?
smoker sana birşey sorcam şimdi ben mangayı baştan okumaya başladım thriller bark tayım ve 490. bölümde şöyle bir sayfa çıktı
http://www.mangareader.net/103-2597-4/one-piece/chapter-490.html
buradaki gölgede gözleri parlayan şey hakkında herhangi bir bilgi var mı?
Malesef.
Sanmam. O şeyler aynı kule gibiler ve aşırı derecede büyükler. Canlı bir varlığa benzemiyorlar açıkçası.
Üstad,ileriki sayfalara baktim bir kaç deniz canavari vardi,onlardan biri olabilir mi?
http://www.mangareader.net/103-2597-8/one-piece/chapter-490.html
Misal bu sayfada Sunny'nin iki misli bir deniz rakunu var.Bunlardan biri olabilir mi?
yok gerçek hayatta var mı demek istedim. yani japonlar sapıkça birşey düşündüklerinde burunları mı kanıyor burun kanama esprisi nerden türemiş ?Var. Sanji ölümden döndü, bu olay yüzünden.
Gerçek hayatta yok tabiki. Olayın tam kökenini bilmiyorum da, sanırım ilk emsali Dragon Ball'dan Muten Roshi-sama. O da ne zaman güzel bir hatun görse, burnu kanardı.yok gerçek hayatta var mı demek istedim. yani japonlar sapıkça birşey düşündüklerinde burunları mı kanıyor burun kanama esprisi nerden türemiş ?
Kokutou Yoru.smoker simdi gecen filmleri oturdum tekrardan izledim de aklıma geldi sence 5. filmde Saga yı etkisi altına alan Yedi Yıldızın kılıcı (The Shichiseiken) mi yoksa Mihawk ın kullandığı Kokutou Yoru (dünyanın en güclü kılıcı deniyor biliyorum) mu daha güclü.